Merguse minikprensesimbenim Maşallah rabbim nazarlardan saklasın ben 22+6 da gittimde 550 gramdı ne yiyip ictiniz bizede tavsiye ver kızz 😁😁 25 haftalık oldk bizde haftaya kontorlum var ne önerirsin
minikprensesimbenim Merguse ben hep haşalama yumurta kaşar muz tükettim bir de meyve çok yedim ya her gün bir öğün hep meyve yedim bunların aldırdığını düşünüyorum 🙈
Pelin__1 Merguse her gün özellikle tükettiğim şeyler yumurta, muz, ceviz, süt, kefir… Onun dışında da sağlıklı beslenmeye çalışıyorum tatlı kaçamakları dışında tabii😬😬
Melikesvm Serifedebiyat ben normal ıstemıroum zaten hıc sormadı sezeryan olucamm Pazartesi gunu zaten normal olsada yaptırmıyorlar kılosundan dolayı
gullcannn minikprensesimbenim Tam 32 haftalıkken gitmiştim 2,261 di. Şuan 34 haftalık olduk. 19′unda 34+5 de randevumuz var bakalım nekadar aldı.
Busra333 minikprensesimbenim yaaa masallah benim daha 361 gramdı tam 20. Haftada 3 hafta sonra benim de 900 olacak mı acaba ☺️
minikprensesimbenim Busra333 canım ben hep haşlama yumurta kaşar muz yedim çoğunluklu bunların faydasını gördüğümü düşünüyorum özellikle kaşar ve muz
korkmazkubra minikprensesimbenim 29+2 de gitmiştim 1615 gr 40.cm oğlum 22 haftalıkken 515 gr 8 kilo verdim
Morvy minikprensesimbenim ben 24 haftalığım 23+5 te gittim en son 657 gram 30 cm di kendim henüz kilo almadım🌸
Nagihakann 34+4 te 2536 gram 47 cm dedi minnoş kızıma 🐣 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
aslannaz21 minikprensesimbenim 34+1de 2.600dü 36+5olduk 37+1de kontrol var bakalm kac olmus bende cok merak ediyorum
aslihangacal kızlar 28. haftada 1350 gr az mı sizce iyi mi bu kadar kısa sürede yeteri kasar kilo alır mı acaba
leyla_ok Doktorum bebeğin herşeyine iyi dedi.Boyu 1 hafta önde dedi maşallah baştan beri boy olarak hep iyidi benim kız.Sorum şu ki boyu 28 haftalık demişti ben kontrole gittiğimde 27+0 haftalıktım.Bu boyunun önde olması demek gelişim olarak 1 hafta önde 2 hafta muhabbeti oluyor bu o mu.sadece boy olarak önde kilosu vs haftasıyla tam
minikprensesimbenim Pelin__1 bende bunları yiyorum kefir hariç ama sağlıklı beslenebiliyor muyum orası meçhul 😂
Pelin__1 minikprensesimbenim Ama şöyle de bir durum var ben kendim 4500gr 58cm doğmuşum 😅 Genetik de olabilir yani