minikprensesimbenim Merhabaaa, ben şu an 23+6 oldum kendim biraz fazla kilo aldım ama normalde zayıf olduğum için şu an çok absürt durmuyorum. Bebeğimin kilosu da 900 gram geldi 🙈 bi mutluluk sardı içimi.. sizin bebeklerinizin kilosu kaç? Ve kaç haftalıksınız 🥰
Pelin__1 minikprensesimbenim 24+5te 960gr 35cmdi😃 şeker çıkmasından korkmuştum açıkçası ama çıkmadı çok şükür. Kendim de 5 kilo aldım 😊
Sevilay_47 minikprensesimbenim 35 haftalıkken gittim 2588 idi haftaya gidecem şimdi 37 olduk bakalım kaç
Tutkucimeen minikprensesimbenim 21 haftalık ilen gittik 440 gramdı bakalım bayramdan sonra gideceğiz kaç diyecek 🙈
minikprensesimbenim Pelin__1 oy maşallahhh ☺️ Ya varya o kadar şok oldum ki dedim acaba cihaz mı yanlış ölçtü ne 😂 valla çok mutlu oldum ya
Pelin__1 minikprensesimbenim şeker yüklemesi yaptırdınız mı şeker de çıkmazsa eğer derin bir oh Çekersiniz demek ki tospik olcaktır😃
Pelin__1 Merveselimmm Regenesis max kullanıyorum multivitamin olarak. Bir de kalsiyumun osteocare. Kan ilacı kabızlık yaptı doktorum ara verdi.onun yerine soğuk sıkım şekersiz keçiboynuzu özü içiyorum sabahları
zerrinayyildiz minikprensesimbenim 38+1 haftadayim 1 hafta önce kontrole gitmiştim 3029 gramdi pazartesi kontrole gittiğimde bakalım kaç kilo olmuş 😊🥰
Melikesvm Serifedebiyat ben normal ıstemıroum zaten hıc sormadı sezeryan olucamm Pazartesi gunu zaten normal olsada yaptırmıyorlar kılosundan dolayı