MerveKya AdemSmeyye yok hayır yoktu bu akıntıyla hastaneye gittim hemen su gibide geliyordu ben suyum geldi sandım meğer nişanımmış. Bi iki gün önce doktora gittiğimde 1 cm açıklığım vardı o gecede gidince yatışım yapılmıştı hemen
Rabia42 Sinemkurtkarakussk35 doktor ne dedi cnm sana benim de dün geldi aynı dediğin gibi bı saatte ikikere geldi ben gittim açılma ve sancı yok dedi sana nişanın geldi diye bişey söylediniz😔 kimse yok soracak ölüyorum meraktan
Sinemkurtkarakussk35 AdemSmeyye ohh çok sevindimm hayırlı sağlıklı bahtı güzel ömrünüz oldun inşallah 🙏🏽😍
Sinemkurtkarakussk35 Rabia42 ben gitmedim hastaneye sancım artsın diye bekledim artmadı bende gitmedim çünkğ nişan doğum belirtsi değilmiş. Bugğn kontrole geldim söyleyeceğim bakalım☺️
Rabia42 Sinemkurtkarakussk35 😊 nisan gelmiş sonuçta bakalım su ne zmn gelecek alttan fln bkmadimi sancini fln kontrol etmedimi 😣 senin üç gün olmuş geleli
Sinemkurtkarakussk35 Rabia42 hayır hiç bişi bakmadı🤦🏽♀️ İyi normal dedi gönderdi. Kız nişan herkeste aynı olmuyo nişanı 1 ay çnce gelende var 1 saat önce gelende
Rabia42 Sinemkurtkarakussk35 olsun canım önlem gene iyidir mesela ben yarım saat uzagindayim hastanenin ilk çocuğum tecrubem yok suyum gelse veya doğum başlasa ama ben sancıları hissetmesem ne olacak oluyor böyle şeyler dikkat etmek lazım