Nelmali Ates21 hızlı uzar diyorlar ama benimki uzamadı önceden çok çabuk yaglaniyordu günlük yıkıyordum mecbur artık yağlanma yok benim için olumlu bir sey oldu 🙈
Birannebirbebek7 Ates21 uzaması için bişey diyemem ama gürleştigi ve dökülmesinin durduğu kesin darısı başına 🙏🏻
kaderelmci Ates21 keşke benimkilerde kısa kalsaydı 🤦🏼♀️ Yıka kurut topla bi de tesettürde aşırı zor oluyor uzun saç
melisa_ozgur_46 Ates21 parlak olabilir keşke olsa zaten uzun kalcama geliyor da parlak parlak Olmasini isterim 😂😂
icedearth Ates21 ben 22 deyim ana kapanmada sürekli topuzla dolaştığımdan mıdır nedir bugün aşırı uzadığını farkettim gerçekten ama muhtemelen ne zamandır saçlarım güzel taranmış şekilde aynaya bakmamıştım ondan 😂
mummy_mom Ates21 26.haftadayim benim baya uzadi saclarim.ben bunu erkek çocuk için duymuştum.oglum olucak hakikaten doğru saç ve tırnak uzaması 2 katına cikti
MercimekveAnnesi16 Ates21 hem uzarmış hem parlak olurmuş bende sıfır uzama sıfır parlaklık daha çok matlaştı ve kurudu artı bide olmadığı kadar dökülme nerden tutsam elimde kalıyor valla kafa derim bile çok hassas acıyor 🤕 😟