Ates21 Kızlar hamilelikte saç uzar derler ama bende olmadı kısa saçlarım var uzar diye Ümit ediyordum ama uzamiyor dökülüyordu biraz hala ayni 29 haftadayim acaba son aylarda mı uzar 🤦😀
Birannebirbebek7 Ates21 herkeste farklı oluyor herhalde hormonların etkisiyle benim saçlarım aşırı dökülüyordu bölgesel açılmalarım olmuştu çok şükür hamilelikte dökülmesi nerdeyse tamamen durdu ve açılan yerler de kapandı keşke emzirirken dökülmese de böyle devam etse 🙏🏻
melisa_ozgur_46 Ates21 parlak olabilir keşke olsa zaten uzun kalcama geliyor da parlak parlak Olmasini isterim 😂😂
Destinaa Ates21 Benim de tam tersi gür canlı duruyor ve çok hızlı uzuyor 😊herkeste farklı oluyor herhalde
Deletedmom_5 Ates21 benimde normalde çok saçım dökülüyo diye hamilelikte beslenir gürleşir dökülmesi durur dediler daha çok döküldü bende kestim 🤷🏻♀️😁
Ates21 Deletedmom_5 Ah canım sende bendensin uzamadi uzasada kurtulsam kısa saçtan çok değil birazcikda uzasa olur😀
Nlfrylmz Ates21 uzar diye gittim kısacık kestirdim 6 haftalıkken 24 haftalık olduk uzamiyor 🤦🏼♀️ pişmanım 😭
Minigimm0611 Ates21 Banada hep öyle dediler öylede oldu bayaa uzadı ve yıpranıktı saclarım onu bile etkiledi gibi geliyor görümünde sanki
Birannebirbebek7 Ates21 uzaması için bişey diyemem ama gürleştigi ve dökülmesinin durduğu kesin darısı başına 🙏🏻
Deletedmom_5 Ates21 uzatamıyorum çünkü uzadıkca daha cok dökülüyor uçları pişmaniye gibi saçak saçak oluyor berbat bir görüntü 😁