yesilkahve Anne_adayi57 çok şükür kolaydı, çatı sorunum sebebiyle çok zor bekledim ama beklediğim gibi olmadı 😍
Anne_adayi57 yesilkahve ayy iyi canım sevindim artık vakitlerimiz bebislerimizle gececek bundan sonra 😊
yesilkahve Lilyrose müthişlerdi, gerçekten Sema hanım ayrı ebeler ayrı hasta bakıcılar daha ayrı. Hele Sultan ebe vardı rahatlatmak için öyle uğraştı ki hakkını ödeyemem 😍😍
Anne_adayi57 yesilkahve seninde gelenin oluyo nolu benim hergun biri geliyo kafa ütüleyip gidiyo daraldım artık 😒
yesilkahve Anne_adayi57 kesinlikle öyle ya, hele lohusasın sen şunu yapma bunu yapma sana bebeğe bir şey olur denilmesine ayrı bi sinir oluyorum
yesilkahve Anne_adayi57 kız canını sıkanlara istediğini söyle, size ne karışmayın bana de ya bu ne böyle hayatlarımızı yönetecekler resmen
Anne_adayi57 yesilkahve sorma gönderdim herkesi zaten kaynanamla aynı binadayız dün o kaldı bugünde gelicek sonra onuda cagirmiycam biz oğlumla başbaşa kalalım biraz
yesilkahve Anne_adayi57 kaynanayı hiç sorma zaten ya, orasını öpme kızarır şurasına dokunma bir şey olur, ben çocuğun üstünü çıkarıyorum o kalın giydiriyor diyorum böyle terliyor bir şey olacak yok o bebek üşür. Bebişim diyip duruyor. Sanki o doğurdu ya 😄
yesilkahve Anne_adayi57 güzel gidiyor beklediğimden daha güzel gidiyor hatta 😍 senin günlerin nasıl geçiyor
Anne_adayi57 yesilkahve benimde güzel geciyo çok şükür canım günler daha keyifli ve anlamlı en azından bebisin nasıl gaz problemi var mı sıkıntı çektin mi gazdan ❤
yesilkahve Anne_adayi57 çok şükür öyle aşırı bi gaz sorunumuz yok, her bebekte olacak kadar yani 😘 sende durumlar nasıl
Anne_adayi57 yesilkahve bende de baştan çok gazi vardı ama gaz damlalarıyla rahatladık şimdide göğsüm yara olsu emzirmek işkence gibi geliyo 😒
yesilkahve Anne_adayi57 hangi damlayı kullandın canım aklımda bulunsun benim de.. Lansinoh kullanıyor musun? İnşallah geçer yaraların ya benimde birkaç gün oldu sonra kremle düzeldi. Zaten sağ göğsümü emmiyor sadece solu alıyor, sağ koltuk altımda bezeler çıktı emmediği için 🤦🏻♀️