yesilkahve Anne_adayi57 bir de canım şuan odada mısın doğumhanede falan değil dimi? Yanında eşin veya başkası var mı oda tek mi nasıl 🙈
Berrinsahinn Esilcetubilak önceden emel hocaya gidiyordum o ayrıldı.Nur hocaya gidiyorum şimdi.Sizde mi ilgiye gideceksiniz
Anne_adayi57 yesilkahve amin canim sagolasin ilk dogumhaneye aldılar açıklama baktılar önlük falan giydirdiler natur bağladılar odaya geçtim sonra yanımda kaynanam annem 2 kız kardeşim var odada eşimle babamda dışarda bekliyo canım
yesilkahve Anne_adayi57 lavman yapacaklar mı 😘 odada olman iyi ailenin de desteği olur yalnız hissetmezsin 😍 kendini kasma sakin ol bugün kucağına bir melek alacaksın 💜
yesilkahve Anne_adayi57 heyecanla güzel haberlerini bekliyorum ya, ne yapıyorsun nasılsın çok merak ediyorum inşallah süreç senin ve bebeğin için çok güzel geçiyordur 💜
Esilcetubilak Berrinsahinn ben Emel doktor için gitmiştim , izinliydi gittiğimde ,Bilal doktora gittim memnun kaldım onda devam ediyordum o da ayrılmış,
Anne_adayi57 yesilkahve sabah 4te suyum gelmişti 6da hastanedeydik sancim bişeyim.yoktu ilaçla verdiler açılmak çok çok yavaş ilerledi dün gece 12de doğum yaptım anca benim zor geçti ama umarım senin için herşey güzel olur 🤲
yesilkahve Anne_adayi57 ayyy hayırlı olsun ya, Allah sağlıkla güzellikle büyütmeni nasip etsin. Valla dünden beri aklım sende ne yaptı nasıl acaba diye hep dua ettim sana 😍 zorlukları unutacaksın öyle düşün şimdi bebeğin kucağında çok sevindim senin adına 😍😍
yesilkahve Anne_adayi57 sema hanım, ebeler nasıldı. Kesin dikişin oldu mu inşallah olmamıştır ya suni sancı acı verici miydi. İşte o kadar sancısızlık çektik sonunda suniye kaldık, büyük ihtimalle bende suni alırım gibime geliyor 😄
Anne_adayi57 yesilkahve ben suni almadım canım alttan açılma için ilaç verdi onu verir vermez benim sancim başladı hep kendi sancısı çektim bide ebeler hemşireler çok ilgili hiç pişman olmiycaksin hele ebem onun sayesinde normal doğurdum diyebilirim sancı esnasında sezaryen mı olsam diye çok düşündüm ama ebem beni hep destekledi okudu okuyarak yaptı herşeyi Allah razı olsun hepsinden 🤲😊
yesilkahve Anne_adayi57 ay o açılma için olan ilacı bilmiyordum bak öğrenmiş oldum. Çok sevindim ebe konusunda hep bi korkum vardı acaba nasıllar diye çok şükür iyisi denk gelmiş sana, darısı başıma 😍 ebeler gerçekten çok önemli 💜 hayırlı olsun tekrardan canım 😍
Anne_adayi57 yesilkahve çanım bütün çalışanları çok iyi temizlikcisinden ebesine danışmanina hepsi çok.ilgili güler yüzlü Rabbim seninde tez zamanda kucağına almayı nasip etsin inşaAllah 😊
Kubrakarahann Kızlar selamm daha yeni görüyorum yazdıklarınızı 😌 Teşekkür ederim gerçekten❤️ Doğum hikayemi dün akşam paylaştım oradan bakabilirsnz 🤗 Anne_adayi57 yesilkahve
yesilkahve Anne_adayi57 Aminn canım inşallah 😍😍 çok teşekkür ederim sorduğum her şeyi cevapladığın için 💜
Berrinsahinn Esilcetubilak nur hoca da iyi ben memnun kaldım ona devam ediyorum şimdi.güngörende mi oturuyorsunuz
yesilkahve Anne_adayi57 çok şükür kolaydı, çatı sorunum sebebiyle çok zor bekledim ama beklediğim gibi olmadı 😍
yesilkahve Lilyrose müthişlerdi, gerçekten Sema hanım ayrı ebeler ayrı hasta bakıcılar daha ayrı. Hele Sultan ebe vardı rahatlatmak için öyle uğraştı ki hakkını ödeyemem 😍😍