Anneaksoy Prensesiminyolculugu bu kadar takıntıya gerer yok canım üçüncüye hamileyim herşeyi yiyorum canım istemesin yeter ki😃yanlız kömüş yoğurdu yedim 11 ayda doğmaz artk diyolar 😑😃
Prensesiminyolculugu YelizAtilla kesinlikle zaten yasak olan şeyleri insan daha çok yemek istiyor birde her kafadan ses çıkıyor yesemmi yemesem mi bilemiyorsun 🙂
YelizAtilla Prensesiminyolculugu rahat olabilirsin doktorun yasakladıkları hariç (pişmemiş ettir bitki çaylarıdır falan) istediğini yiyebilirsin tabi tansiyon vb gibi bir rahatsızlığın yok ise ben 28 haftalıkken gittiğimde 11 kilo almıştım bebekde 1200 dü doktora dedim fazla mı kilo aldım ye o bana iyi olduğumu canın ne isterse ye demişti seni en iyi yönlendirecek olan doktorun ☺️ Benim anneme bile sorsam çok kilo aldın der ama doktorum demiyor o yüzden sıkma canını doktoruna güveniyorsan onu dinle derim
Prensesiminyolculugu Sadece_anne çok haklısınız ben kilo alacağıma okadar çok düşünüyorum ki bu konuda sürekli açlık hissediyorum ve tam anlamıyla doymuyorum kilo da alamıyorum
Sadece_anne Prensesiminyolculugu İnan gece gündüz yedim abur cubur da yedim et tavuk balik herşey ve sadece 6-8 kilo mu ne aldim :)
Mom789 O ilk 16 haftaya kadar oyle gidiyor sağlıklı beslenme ondan sonra bebis sağlıklı sorunsuz risksiz gebelik olduğunu anlayınca salıyor insan ben herseyi yiyorum akla gelen tek sorun kilo oluyor sende 😂
Prensesiminyolculugu Mom789 ben henüz salma aşamasına gelemediğim için kilo alma aşamasına da gelemedim kilom 54 - 55 -54 inip çıkıyor 😅
Asil_Egem Prensesiminyolculugu yani bende çok seviyorum yiyorum ama iyice pişiriyorum çok şükür bebeğimde bende iyiyiz 25 haftalığız🥰🥰🥰🥰😂😂🥰
Prensesiminyolculugu Gmommysboy bende düşünüyorum zaten gitmeyi çünkü psikolojik olarak sürekli açım öğle yemeğini yerken bundan sonra ben ne yiycem ne yiyebilirim diye düşünüyorum ceviz üzüm vs bunlar bana çok yavan geliyor hatta zor yiyorum
Prensesiminyolculugu YelizAtilla doktorum evet ama siizn gibi aynı durumları yaşayanlardan duymak beni daha da çok rahatlatıyor şimdi yerken tek ben yemiyormusum amaann diyebileceğim 😁😊
Yenihesap YelizAtilla ah bu ne güzel doktormuş benimki bana diyor ki hemen anne moduna girme gençsin kendini salma öyle pastadır çörektir yeme vücudun kilo almaya elverişli göbek kısmın yağlı nasıl da açık sözlüydü 😅😅
Mom789 Prensesiminyolculugu alırsın alırsın ben 23.haftaya kadar 3 kilo aldım şimdi 34 14 kilo tosun gibi oldum 😂
Mom789 Prensesiminyolculugu 😂 hahahah aaa darısı bana diyor 🙈 keske verebilsem sana alsan bendekileri ben bu kilolar yüzünden kafayı yiycem 😂
Prensesiminyolculugu Mom789 kaç kilosunuz şuan ayıptır sorması 🤣 hayır ben hayatım boyunca 55i hiç gecemedim oyuzden seviyorum kiloyu azıcık alayım nasıl oluyor göreyim 😅
Dilekcnkn Prensesiminyolculugu 3. Gebeliğim ve ilk defa burada görüyorum böyle onu yedim sorun olur mu bunu yedim sorun olur mu diyen kişileri dalga geçmiyorum tabi ama eski hayatım nasılsa aynı öyleyim hasta değilim sonuçta hamileyim sadece tabi bu benim kendi görüşüm sonuçta örnek cips yemek normalde de iyi değil ama ben yediğimde direk bebek onu yemiyor ki 🤷♀️🤷♀️
Prensesiminyolculugu Dilekcnkn işte sizin normalde de yemiyorum dediğiniz şeyleri ben normalde yiyordum ve şuan daha çok dikkat etmemiz gerekiyor tek ben olsam önemli değil kendimi düşünmüyorum ama bebek anneden beslendiği için etkileniyor haliyle ilk defa duyamaniza da çok şaşırdım açıkçası 😌
Mom789 Prensesiminyolculugu bende oyle 34-36 bedeni geçmedim 170 boy 56 kiloydum şuan 70 oldum 34deyim doguma kadarda insallah almam daha ama kiloyu basen bacak falan almadım sadece gobek o yüzden yürüyen plates topu gibiyim 😂
Dilekcnkn Prensesiminyolculugu Yani bu zamana kadar bana veya eltime diyim bani sucuk yada ne bilim başka bir üründen fazla yeme diyen olmadı he olsaydı da yinede kendimi çok dinlemezdim tabikide pişmiş ürünler yiyorum ama hamburger pizza aman yemiyim birşey olur demiyorum eski hayatıma devam bazen çok dinlemek iyi değildir ☺️
Mrtmn Prensesiminyolculugu bugün 2 3 bardak kola içtim tatlıdır şekerdir Allah affetsin 🤦♀️hiç dikkat etmiyorum ya etmem lazım
Prensesiminyolculugu Mrtmn sizinki biraz fazla olmuş sanki işte mesela kola zararlı bir bardak içsem oh be derim içmiyorum da içimde kalmasın diye ama ikinci üçüncü bardağa asla yeltenemem 😅
AltinYildizMom Prensesiminyolculugu ilk aylarda okadar aç kalınca sonrasında Allah ne versiyse hiç affetmiyorum 🤭