Prensesiminyolculugu Kızlar ne yiyeceğimi şaşırdım herşeyi yerken internetten bakıyorum hamilelikle faydası zararı diye aklımı bozdum resmen siz de dikkat ediyormusunuz yoksa aamaan diyip yiyormusunuz ? Hayır atıştırmalık yoğurt ceviz kuru üzüm … Bunlar beni asla tutmuyor
YuvarlanamayanPandaa Prensesiminyolculugu amaaaannn dedim ilk oğlumda elhamdulillah sapa sağkam doğdu şimdi kızımdada hiiiç öyle dikkat etmiyorum kararınca yiyorum
Elif5361 Prensesiminyolculugu Ben herşeyden yedim 🙊🙄canım ne istediyse yedim valla herşeyin fazlası zaten zarar 27 Haftalığım
Asil_Egem Prensesiminyolculugu ya zaten internete bakarsak ne biz ne bebek doyarız canım doktorumun söyledikleri dışında herşeyi yiyip içiyorum abartmadan
iremgun Prensesiminyolculugu neymiş bu kadar zararlı olan şeyler de yiyecek bir şey bulmakta zorlanıyorsunuz ki
Prensesiminyolculugu YuvarlanamayanPandaa bende bir yandan amaann demek istiyorum ama anında vicdan azabı çöküyor 😒
Prensesiminyolculugu Elif5361 ohh iyi yapmışsınız ben korkuyorum özellikle canım aşırı sucuk pizza fastfood tarzi şeyler istiyor onlardan da yediniz mi 😅
Prensesiminyolculugu Asil_Egem özellikle ne yemeyin dedi size doktorunuz belki doktordan doktora fark eder
iremgun Prensesiminyolculugu hazır derken? Şu an mevsiminde olan meyve sebzeleri tüketebilirsijiz. Pazarlar bu konuda fena değil tabi bildiğiniz organik tarım yapan yer varsa daha iyi
Suleasyaa Hurma,yeşil çay,zencefil, zerdecal gibi şeyler tuketmedigin surece herseyi yersin canım .Aşırı tuzlu baharatlı şeylerden uzak dur. Malum tuz ödem yapar. Gebelikte yeterince mide ağrısı oluyor baharatlı şeyler yiyerek tetikleme
Asil_Egem Prensesiminyolculugu bana salam sucuk sosis çiğ yeme dedi pişirmeden yemiyorum pişirip yiyebilirsin dedi sucuk sürekli yiyorum ama salam yemiyorum yinede sosiste sadece pizzada iyi pişmiş yiyorum çiğ köfte yeme dedi dip balığı yeme dedi bide saçını boyatma dedi bunlara dikkat ediyorum canım
Banu_alper Prensesiminyolculugu tabii dikkat etmek lazim ama ara sira canim birsey isterse de yerim paketli gida fazla tuketmemeye dikkat edin gerekeiz kilo almamak icinde yani canim cips isterse yiyorum en kucuk paketten aliyorum mesela o da ayda bir falan kararinda kaldiktan sonra olur
Mlsa2530 Prensesiminyolculugu ben sadece paketli abur cuburları kontrollü yemeye çalıştım onun dışında herşey den yedim.
Elif5361 Prensesiminyolculugu Yedim 😂😂😂😂sucuk iyice pişirip nefsimi kırmak için yedim sonrasında hamburger çiğköfte lahmacun yedim 😂ayırt etmedim ya gazoz kola canım çektiyse çay bardağıyla içtim
Prensesiminyolculugu Asil_Egem ay pişince sorun yok yani sürekli de yiyorsunuz sucuk okadar çok yemek istiyorum ki bunu söylediğiniz iyi oldu 😅
YelizAtilla Prensesiminyolculugu bir doktor bulmuştum youtube da bu konı ile ilgili bir sözü vardı çok hoşuma gitti herşeyin fazlası zarar suyun bile o yüzden kararında olduğu sürece canının çektiğini yiyebilirsin diyordu tabi bu dediğim aburcubur cinsinde ben ilk başlarda kolaya çok dikkat ediyordum ettiğim içinde canım bir o kadar çekiliyordu şimdi etmiyorum ama canımda çekmiyor çekerse bile yarım bardak anca içebiliyorum ☺️
Prensesiminyolculugu YelizAtilla kesinlikle zaten yasak olan şeyleri insan daha çok yemek istiyor birde her kafadan ses çıkıyor yesemmi yemesem mi bilemiyorsun 🙂
Sadece_anne Prensesiminyolculugu Herşeyi yiyiyorum diğerinde de yedim elhamdülillah hem güzel bir gebelik geçirdim hemde saglikliydi bebegim. Kendimi sıkmak bana dogru gelmedi
Prensesiminyolculugu Sadece_anne çok haklısınız ben kilo alacağıma okadar çok düşünüyorum ki bu konuda sürekli açlık hissediyorum ve tam anlamıyla doymuyorum kilo da alamıyorum
Asil_Egem Prensesiminyolculugu yani bende çok seviyorum yiyorum ama iyice pişiriyorum çok şükür bebeğimde bende iyiyiz 25 haftalığız🥰🥰🥰🥰😂😂🥰
Hkgl Prensesiminyolculugu sucuk nitrit nitrat tuzlarını içerdiği için yememek daha doğru diğer emülsifiye ürünler ( salam sosis vb) içerdikleri katkı maddesinden dolayı önerilmiyor.
Gmommysboy Prensesiminyolculugu valla 24.hafta itibariyle diyetisyenlik oldum ne bulsam yedim asla beni kesmedi.abur cubura fena düştüm ki gebelik öncesi asla tarafına bakmazdım.diyetisyenin listesi de bildiğin ev yemekleri üzerine.ekmek tam tahıl ya da çavdar.mutlaka ara öğün yapın o zaman iştah azalıyor.ara öğün,atıştırmalık olayı da yoğurt ceviz badem ya da süt elma şeklinde yapıyorum bu beslenmeyle midemde rahatladı yanmalar fln başlamadan bitti..pirinç fln çok sık tüketmemeye çalışıyorum ama yiyorum sürekli bulgur gına getiriyor.tatlı da yiyorum ki şeker takibim var ona rağmen düşük tutabiliyorum çoğu zaman bol su sayesinde.ama cips bisküvi vs tamamen bitti bi süre yemeyince insanın canı da çekmiyor..ama net söyleyebilirim ki eger doymuyorsanız bi diyetisyene yönlenin çünkü sonra şeker insülin aşırı kilo alımı vs çok uğraşılıyor ve en iyi gelen sey saati saatine beslenip ara öğün atlamamk
Prensesiminyolculugu Gmommysboy bende düşünüyorum zaten gitmeyi çünkü psikolojik olarak sürekli açım öğle yemeğini yerken bundan sonra ben ne yiycem ne yiyebilirim diye düşünüyorum ceviz üzüm vs bunlar bana çok yavan geliyor hatta zor yiyorum