Filizaybars blackblue bende 33+1 im çok sakin ya hiç sert hareketleri yok yumuşak yumuşak hep. İkinci gebeliğim oğlum var Buda erkek ama ilki daha hareketliydi oyğzden sanırım 33 haftalık doğdu sığamadı içeriye 😂
efruzebrar_ Filizaybars aynı benimki de valla yavaş yavaş hareket ediyor demekki her çocuk farklı ilk gebeliğinize göre farklıysa 🤭benimki de erkek 🤭
mervegnr blackblue her bebeğin kendi karakteri olduğunu ve hareketlerinin aynı olmadığını, kiminin yavaş kiminin hareketli olduğunu okumuştum. doğru söyledin canım 😊
GlgnOlgn 28+5 deyim iki gündür baya azalmıştı hareketleri tam korkmaya başlayacaktım ki bir dilim baklava yedim dayanamayıp şu an parti veriyor içeride özellikle sağda yatıp bi süre sonra sola dönünce 😂
Glbnpk efruzebrar_ 31+6 yız. Çok şiddetli ve sert hareketleri 🥲 şikayetçi değilim ama canım yanmıyor dersem yalan olur. 🧸
Glbnpk uraluygar ayy aynı aynı. Çok söylemek istemiyorum ama neredeyse fırlayacak kolu bacağı. Dünden beri de dirsek ya da diz kapağıyla vuruyor. 🥲
uraluygar Glbnpk kafasi asagida ayaklari yukarida oglumun dun aksam ayagini parmaklarini elledik oladar zorladi ki karnima sekli bile gorundu😂 benim 2.5 yasinda bi oglum daha var oda hareketliydi ama bu kadar delici cinsten hareketkleri yoktu
Thutik efruzebrar_ bence normalden hareketli ya da stresliyseniz belki ondan oluyordur, belki de çok büyümüştür yeri daralmıştır miniğinizin 🍀 ne güzel uslu, sizi rahatsız etmemek için dikkatli hareket eden bir bebeğiniz var
bircivcivannesi Thutik afedersiniz ben alaturka tuvalet kullanıyorum bacaklarımı karnıma çektiğim an hanımefendi ayağıyla ittiriyor sanki bacaklarımı bizimki rahatına düşkün sanırım o zaman 😂
hulya4627 efruzebrar_ yok cnm benimki bariz belli böyle ayaklarının içerde gezdiğini hissediyorum göbeğimin şekli değişiyor tümsek gibi oluyor bak saat 4 ama benimki hala oynuyor 😂 uyutmuyor ama tabi gündüzleri uyuyoruz akşamları böyleyiz arada sakın olduğu da oluyor
bircivcivannesi efruzebrar_ 30 haftaya doğru gidiyorum bazen sanki karnımda deprem oluyor gibi, ya da titreşimli bı şey bağlanmış gibi oluyor benden bağımsız 😂 normal mi doye merak ediyordum ben de
efruzebrar_ bircivcivannesi benimde aynı karnım sallanıyor dediğiniz gibi titreşimli gibi 😂 ama diğer hareketler çok yavaş
badeilemerve 31+3 hareket var ama bende de azaldı bence büyüdükleri için ama yine de tam 32. Haftada kontrole gidince sorayim diyordum bende. Çoğunlukta aynısı olmuş normaldir umarım 😊
Gamzeakd efruzebrar_ 30+1 gitgide daha da sertleşiyo hareketleri 🙈 kızçem sağolsın börüme börüme sokuyo ayağını diye tahmin ediyorum 😂 çok kıpırdaktı geceleri de ama artık geceleri uyuyor sanırırm . Sabah 7 de uyanıyor başlıyo sokuşturmaya 😂