Greyfurt RH38 inşallah canım paylaşırım pazartesi günü ne derlerse cümlemize şifa versin ankadadaysan hacettepeye git
SusamTanecigi RH38 bir iki saatten bişey olmaz dedi doktor da hemşire de bana ama çok uzatma dedi bende sabah 8.30 gibi yapıyorum
Arzu3981 Masli Derin ven trombozu olarak geçer tıpta. Hareketsiz yaşam, hormon ilaçları, diyabet, hipertansiyon gibi sebepleri var.
Esma__ RH38 cok geçmiş olsun benimde sağ bacağimda varis var bu aralar şişiyor endişeleniyorum kalp damara gittim devlet hastanesi ameliyat diyo ozel hastane bisi yok diyo anlamadım rabbim şifalar versin herkese
RH38 biyologelif bacakta bende solda cok siddetli bir agri vardi bacagin vucuda bagli oldugu yerde zamanla tüm sol bacagima yayildi sonra daha basamadim uzerine bir sabah kalktim sismisti morarmisti doplere girdim acilde öyle anlasildi
Esma__ RH38 yok ben iğne vurulmuyorum kadın dogum için gittigim hastanenin kalp damar cerrahisine gittigimde çok sıkıntı görmedi dizimin tam altı arka tarafta kalın kalın varis oluşuyo dinlendikce ayağımı havaya kaldırdıkca geçiyor coraspirin kullaniyorum ama
RH38 Esma__ gecmis olsun sizin adiniza sevindim insaallah böyle hamileligi tamamlar evladiniza kavusursunuz
Esma__ RH38 teşekkür ederim güzel dileğiniz için sizde sağsalim sağlıcakla alın inşALLAH evladınızı kucağınıza
Alizel Greyfurt geçmiş olsun. Eğer tedaviyi aksatmaz çorabı düzGün giyerseniz tamamen geçiyor ama benim annem çorabı düzenli giyemedi kronikleşmiş o yüzden ömür boyu her gün kan sulandırıcı hap içiyor. varis çorabı dize kadar olan mı yoksa külotlu çorap gibi olan mı?
Greyfurt Alizel çok sağolun külotlu değil gebe olduğum için kasığı kadar aldık doğumdan sonra netleşecek herşey
SusamTanecigi RH38 geçmiş olsun sağlıkla alın inşallah kucağınıza bende de var maalesef ben doğum şeklini geçtim gebelik başlamadan iğneye başladım ne kadar sürer bilmiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun