Ouzc Keskinn07 tabiki ederim. Normal bence bende de vardı uyku halsizlik göğüslerinde hassasiyet var mı?
Nilerkanc Keskinn07 Bende çok degildi kasık ağrısı ara ara adet olucakmisim gibi olup geçiyordu ama bel ağrısı vardı
Alismomi Keskinn07 ben de ilk test yaptığımda aynen böyleydi hamileyim :) hayırlı olsun sağlıkla gelsin 🥰
Nefe_s94 Bende ayni sekilde ogrenmistim benimde böyle cikmisti ve asiri derecede kasik agrim vardi dayanamadim hastaneye gittim ve tahlil yaptirdim hamile ciktim suan 33 haftadayiz Allah gönlüne göre versin canim
Keskinn07 Ouzc var bendede sureklı uyku hısssi bıde dun goguslerım sıstı ve oldugundan fazla renk değişti
ebruzb Keskinn07 ben ilk yaptığımda böyleydi adetime 2 gün vardı sonra adet gününde tekrarladım daha koyulaşmıştı 🤗
Ebrumrc Keskinn07 hadi hayırlı olsun 😍benimde ilkini yaptım net çıktı inanamadım 2ncide böyleydi bence direk git ve kan ver ❤️
Ouzc Keskinn07 valla canım tüm belirtiler var ne güzel. Kan testi yaptır bize de haber ver 😍 güzel haberler bekliyoruz