Keskinn07 https://resimyukle.io/r/hYfVPLz5Ok En son 5 nisanda adet oldum nornalde regl düzensiz olur dün 12 mayısta ilk idrarla yaptım sizce var mı kızlar yorumlarınız ne yönde? 🤲🏼🤲🏼
Pambix Keskinn07 Aynı testle hamileliğini öğrendim.. yumurtlamadan tam 10 gün sonra meraktan yapmıştım 😊 hayırlı olsun
Nazli_ayar Keskinn07 Evet var. Hayırlı olsun. ☺️ bu arada Acilde gebelik kan testi yapiyolar bı git istersen
Simgeozturk11_ Benimde böyleydi 14 aralıkta yapmıştım 15 aralıkta adet oldum Ocak ayında hesaplara göre 8 ocakta adet olmam gerekiyordu olmadım 16 ocakta bebeğim olacağını öğrendim 😂
uzlet Keskinn07 canım benimde son adet tarihim 3 Nisandı ama ben çok erken öğrendim ve seninki gibi çok silikti başta ve şuan 5 haftalık hamileyim senin de gözün aydın ve hemen kan ver 🥰
Niko8706 Keskinn07 benim de adetime 5 gün kala yapığımda böyleydi. Şuan 21 haftalığım😇 hayırlı olsun şimdiden
Keskinn07 Niko8706 benim adetim düzensiz ovulasyon kullanıyorum bı yapayım dedm boyle cıktı EMİN olamadım mucize gibi insallah vardır 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼