rabiiaaaa Gunleridag benimde ilk testim bu şekilde belli belirsizdi sabah ilk idrar ile tekrar yapabilirsiniz ama en iyisi kan da baktırmak. Pozitif ise şimdiden hayırlı olsun 😌
Nrsima Gunleridag canim.normal bu 5 tl ye satılan testen al yap bide bu markanın gebelik testi yanlış sonuç veriyor bende yapmıştım aynı böyle çıkmıştı ama kan da negatif çıktı eğer hamileysen normal teste de çıkar zaten inşallah hamilesindir ☺☺☺🙏🙏
minipanda papatya56 aynı ben 😀😀 bende senin gibiyimçekinmesem gidip alacam Allahtan kargocularda çalışmıyo coktan söylemiştim test .
Bfduam papatya56 boş ver ben yaptımda ne oldu, adet olmak daha az sinir bozucu bu tek çizgiyi görmektense.
Debigetla Gunleridag sanırım şuann çook yeni, düşün erken gebelik testi bu sonuçta onda bile çok silik çizgi :) çok yeni biliyorum çok zor ama bekleyip testi yenile :) lakin en garantisi kan tahlili:)
Bfduam Ayse32 sağ olasın canım tekrar yapınca atarım sana, testteki uçuk hayali çizgiyi bile görme uzmanım:)
Bfduam papatya56 adet öncesi negatif görüp pozitife dönen var okumuşuzdur ikimizde. Ümidini kaybetme şimdiden.
papatya56 Bfduam Ümidim hiç yok aynen canım bende okudum normalde adetıme 8 9 gun kala goguslerım cok agrır hiç agrı yok
Bfduam papatya56 her hamilelikte göğüs hassasiyeti olmaz ki, bende ilk zamanlar olmazdı, sonradan olurdu.
Bfduam papatya56 yok canım, nasipse kardeş düşünüyoruz ama uzun ara verdim ben on seneyi geçti. Rabb’im bağışlarsa iki kızım var.