Bfduam papatya56 haklısın sanki ne meraklıyız o tek çizgiyi görmeye di mi. Üç tane attığım var ya, bı çay bardağı su döktükten sonra çektim. İlk halini gördün mü?
Bfduam Ayse32 15 dak sonra bunda var dediğin silik olan çıktı, sonra üstüne bi çay bardağı su döktüm diğer üç tane gönderdiğim oldu:)
Ayse32 Bfduam 😊😊 niye su döktün ki yanlışlıkla mı 😊 inşallah vardır sonraki attığında var gibi cünkü hayırlısı 😊❤️
minipanda papatya56 aynı ben 😀😀 bende senin gibiyimçekinmesem gidip alacam Allahtan kargocularda çalışmıyo coktan söylemiştim test .
Bfduam Ayse32 yoo bilerek döktüm hemde bildiğin boca ettim:) derler ya şu dökünce silinmezse doğrudur diye ondan:)
ezos Gunleridag inşallah vardır daha minnoş gibi sanki rabbim gonlundekini versin hayirliysa hayırlısıyla🙏🙏
Bfduam Ayse32 inş canım yarın bakarız yine. O üç tanede çok hafif bi siliklik yok muydu sence siyah beyaz olanda? Ben zorda olsa gördüm eğer paranoyakca bakmadıysam:)
Ayse32 Bfduam ışıktan cok göremedim kuzum yok gibi gelmişti yeni yaptığında tekrar at bakayım belki yarıma kadar az daha yükselir aslında erken gebelik yapsan tak diye çıkar ama normal varsa normal yap 🤗
Bfduam Ayse32 sağ olasın canım tekrar yapınca atarım sana, testteki uçuk hayali çizgiyi bile görme uzmanım:)