Htc78 HaleErhan benim günüm 4 haziranda doluyor ama sezaryen okcak doktor 38+3 te alalım bebeğinin gelişimi gayet iyi riske atmayalım normal doğuma ikinizde uygun değilsiniz dedi sence erken mi alıyor çevremdekiler gayet normal dio ama benim içime sinmiyor 😕
HaleErhan Htc78 doktor daha iyi biliyodur canım en iyisni onlar bilir biz ne desek boş canını sıkma hiç demekki hayrlı olan o ikinz icinde sağ sağlim al yavrunu kucağına da gerisi önemli değil. Özelde mi yapıcaksın doğumunu
Yavrularim Htc78 16 ağustos benimki bakakim.ne zaman gelicek minnosum Allah hepimize sağ salim.evlatlarimiza kavuşmayi nasib etsin 🤲Amin🤲
Min23 Htc78 ☺☺olabilir hayırlısı olsun hepimiz için 🙏ama içimden bi ses dağa erken gelir diyor bilemedim. Hurma ağacı çıkacak midemden merdiven inip çıkmaktan yoruldum sguat falan…..ayak şişmesi ne lafım yok valla.biran önce gelsin istiyorum.
Htc78 Min23 insallah sağlıcakla alırsın kucağına 9 ay bekledik ama günler azalınca zman geçmiyor sanki
civciv1520 Htc78 20 Haziran gozukuyor ama henüz dönmedi eğer dönmezse sezeryan daha erken olur sanırım doğum