HaleErhan Htc78 evet yaa gercktnde vakit geçmiyor hiç bakalm ne zman gelecek bizm minnaklar aramızda da 2 gün varmış bakalm kim önce doguracak🙈😅
Htc78 Sonay-34 ug_fa-3diplomalianne sağlıkla kucağına alırsın inşallah ama çok heycanli herhangi hersey olabilir 😊🤗
Gamzee_27 Htc78 30 Mayıs diyor belki iki hafta öncede gelebilir dedi anlamdım bekliyoruz canım zaman geçmiyor ama artık sabırsızlanıyoruz iyice😊
Min23 Htc78 benim bu ayın 10 nuydu sozde ama gelen giden yok uygulamada 11 gün kalmış diyor bakalım hayırlısıyla ne zaman gelecekler bu sabırlı bebekler 😂bizim gibi sabirsiz olsalar ne olurdu acaba
Htc78 HaleErhan benim günüm 4 haziranda doluyor ama sezaryen okcak doktor 38+3 te alalım bebeğinin gelişimi gayet iyi riske atmayalım normal doğuma ikinizde uygun değilsiniz dedi sence erken mi alıyor çevremdekiler gayet normal dio ama benim içime sinmiyor 😕
Min23 Htc78 ☺☺olabilir hayırlısı olsun hepimiz için 🙏ama içimden bi ses dağa erken gelir diyor bilemedim. Hurma ağacı çıkacak midemden merdiven inip çıkmaktan yoruldum sguat falan…..ayak şişmesi ne lafım yok valla.biran önce gelsin istiyorum.