Merhaba kızlar, herkese iyi bayramlar 😊
10 mayıs pazartesi sabahı nişanım geldi. O günden beri hiç sancım olmadı. Dün akşam sancılarım artınca takipli olduğum hastaneye muayene olmaya gittim. Çatı muayenemi de böylece olmuş oldum. Çok can yakan bir durum yok ama hissettiğim baskı ile panik olup azıcık korkmuş olabilirim 😂 Sonuç olarak ne düzenli sancım çıktı ne de açıklığım vardı. Sabah kalktığımda tekrar lekelenmem olduğunu gördüm. Kasıklarıma ve rahmime yerleşen ağrı bugün hiç geçmedi ve adımlarımı da baya zor atmaya başladım. Sanırım eli kulağında oğluşumun, şu ana kadar çok cesurdum ama tüm cesaretim kırılmış durumda. İnşallah kolayca doğururuz hepimiz 🙊
Sanırım doğumum başlıyor 🙊🌸
Esraktrc inşAllahh. Benden de akıntı tarzı bir şey geldi ama kırmızı değil nişan gibi duruyordu bilemiyorum 🙁🙁 hayırr anneler güçlü olur cesaret kırmak yok 😊 Allah bir awazda kurtarsın sağlıkla gelsin minik inşAllah 😇
annelinkoo Bazılarının ki pembe lekesiz şekilde sadece akıntı olarak geliyormuş. Bende de hiç akıntı yoktu sadece pembe lekelenme oldu. Amin inşallah hepimiz bir avazda kurtulur bebişlerimize kavuşuruz ❤️
annelinkoo nişan gelince hastaneye gitmek gerekiyor mu 🤔
Esraktrc yok beyazdı ama nişan gibi geldi dün anlamadım gitti neyse hayırlısı olsun 🥰
Nisan tam olarak nasil bisey oluyor? Merakimdan soruyorum hamile degilim cocugumda yok Rabbim saglikla Kolay bi sekilde kucagina versin Bayram sekerinizi insallah 🤲🏻
Cilekkz-22 Sanırım gerekmiyor ama bebek hareketlerini ve sancılarını takip etmen lazım. Benim bel ağrım çok arttı muayene olalı da 1 hafta olduğundan ben gitmek istedim.
Cilekkz-22 yok hayır nişan geldikten saatler sonra da olabilir, haftalar sonra da. Ama su gelince hastahaneye gitmek gerekiyor çünkü su gelmişse genelde doğum başlamış oluyor ☺️
Esraktrc Rabbim yardımcınız olsun tek avazda doğurursunuz inşaAllah 🤲
alpaslaninannesi çok teşekkür ederim inşallah hepimiz ❤️❤️❤️
annelinkoo teşekkür ederim 🥰
Nişan gelince gitmeye gerek yok çünkü haftalar sonra bile.olabiliyor doğum. Ama.suyunuz gelince mutlaka gitmeniz gerekiyor.
Cilekkz-22 ne demek, rica ederim 🥰