Mina06 babygirlmommy yok yapmadım adet günümü bekliyecegim geçen ay erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ve sonrasında adet gördüm o yüzden erken yapmak istemiyorum sonra stres oluyorum ☺️🤭
babygirlmommy Mina06 ben de öyle düşünüyorum adet olmak testte negatifi görmekten iyidir. İnşallah olmayız da bunları konuşmayız bidaha 🙏
Mina06 babygirlmommy inşallah beklemek zor ama o negatif çok moral bozuyor hayırlısı olsun inşallah ilk mi sizin
babygirlmommy Mina06 ne güzel kızınız varmış ben de hep kız bebek hayal ediyorum 🥰 kardeş de hemen gelir umarım çok bekletmez
Mina06 babygirlmommy inşallah canım çok güzel duygu rabbim herkese yaşatsın inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın 🙏
Serra5 babygirlmommy kızlar benim göğüs uçlarım çok acıyor kasık ağrım var belime vuruyor sağ kaşığım ama sadece vurup geçiyor yüzüm sivilce doldu akıntım da var sizce klomen etkileri mi hevesleniyim mi bilemedim vallahi 😌
CansuDRY babygirlmommy Benim de 6 gün kaldı. Bugün test yaptım. 12.günden önce çıkmayacağını bile bile.😬
Serra5 babygirlmommy inşallah canım inşallah oluyorsa bile çok aZdı bu çok yoğun umarım kendimi kandırmıyorumdur