civciv1520 Hilalylmz58 amin canım hepimizi inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde 🤲 kim istiyorsa nasip etsin
Hilalylmz58 Yc0125 yaa neguzl ikisi beraber buyurler benimde ilk iki kizim böyleydi biri 1bucuk yasindaydi ikncisi 1aykik karnimdaydi
Ayse2011 Hilalylmz58 hayır bir problem yoktu son zamanlarda ben strese girdim oda girmiş kımıldamadıgı içinde doktor riske atmak istemeyip almıstı.
marysmom Hilalylmz58 hayırlısıyla inşallah son dönemler artık çok zor oluyor . Hayırlısıyla sağ Salim doğum yapalım
[silindi] Hilalylmz58 ilk gebelikti cnm ama ben bekledim sezeryan olacagimi biliyodum kilo acisindan bebegin gelisimi daha iyi olmasi acisindan beklettim sabrettim sancim az az oldu acilmam hic olmadi alindim sonra
[silindi] Hilalylmz58 simdi ikincime gebeyim 40 hafta beklemeyi düşünüyorum bi sorun olmadigi surece doktorumda oneriyor herhangi durumda aliriz diyo
Hilalylmz58 Merinosunannesii aynen benide 38de almayindusunuyir bakalim doktor ama net degil malesf bebde merak icindeyim tam 38demi alir bi kac gün varken mi yada geçerken mi artik nasip