Hilalylmz58 Guzl annelerimiz hafta gun okrak tam okrak doktorunuz kacinci haftada tam okrak sezeryana aldi benim dktrum 38 haftada kilosu normalse aliriz dedi acaba gec yada erken alinan varmi
Ayse2011 Hilalylmz58 brnim ilk gebeliğimde 37. Haftaya girdiginde almıstı. Tabi bi sorun yoktu genel olarak ama stresten kımıldamıyor diye hemen aldılar meğer yeri daralmış 3 buçuk kilo dogmuştu kızım ☺️Erken girdik normalde 38. Haftada alıyorlar.
Ataninannesi Hilalylmz58 valla ben 39+5, te olucam sezeryan nasipse 19 mayısta bende şüpheliyim sezeryan daha erken oluyor
Hilalylmz58 Gozde94 38 zi btrmis okuyrsunuz demkki acaba kiz erkek bebek farkdiyrmu 3kilo olnca akiyrlarmia bebegi tabi fazkada olablir zaten kilo olrak hayrli akin kucaginiza isallah oglusunuzu❤️
clavicula Bizde gecen hafta 35 . Haftamızda gün aldık 1 hazirana nasipse tam 39. Haftada olmuş olucak doktorum 38. Haftaya girdiğinde istediğin gün alabiliriz demişti
Hilalylmz58 Ayse2011 ilk dogum aslinda sezeryan için proglemlimiydi sizin erken olmus allah bagslasin sag saglim almissiniz kucaginiza 🤗
Hilalylmz58 Metehan_ve_annesi sizinde gelmiş hayrli alin kucaginiza isallah bende 33 oldum merak ediyrm acaba nezamn alinir diye
Hilalylmz58 Ataninannesi normalmi herseyiniz ilk bebeginiz normalse beklerler belki buda normal olsn diye yada ilk gebeliginzse
Ayse2011 Hilalylmz58 hayır bir problem yoktu son zamanlarda ben strese girdim oda girmiş kımıldamadıgı içinde doktor riske atmak istemeyip almıstı.
civciv1520 Hilalylmz58 bende salı günü kontrole gitcem o zaman konuscam bakalım doğum şekli sezeryan istiyorum
Hilalylmz58 civciv1520 ozelemi gidiyrsunuz devltte isteye grr yapmiyorlar cnku ama az bi surenizde kalmis suan nekdrlik oldunuz
Asyadilan1 Hilalylmz58 benim doktorumda öyle dedi. 2. Gebeliğim ilk sezeryan olduğu için. Ben Allah istediği güne kadar dursun istiyorum ama 38 de alıyorlarmış 🙄