Bende pcos hastasıyım ve h bi zaman adetim düzenli olmadı haklaşık bi sene doğum kontrol kullandım sonra bıraktım bebek istediğim için. Sonrasında yumurta takibi yapıldı bi çok kist var yumurtalar büyümüyor bu şekilde çocuğun olmaz dedi doktorum ama bunun için tedavisiz 7-8 ay denedik adetim hiç bi zaman düzene girmedi. Sonra bi ay klomen kullandım yumurtaları da yine bi gelişme olmadı. Bi sonraki ay günde iki tane klomene başladık sonra yine yumurta takibi yapıldı ve yumurtalarım bi türlü büyümüyordu. En son doktorum karından yapılan bi iğne var onu yapalım tüp bebek düşünmeden önce o iğne daha etkili yumurtam büyüyünce de çatlatma iğnesi yaparız sonrasında da aşılama dedi. Ben kabul etmedim bi ay daha klomen denemek istedim. Ama eve döndüğümde artık çocuk yapcam diye stres olmaktan vazgeçmiştim. Adet olduğumda doktora gidip klomen başlayacaktık fakat bi türlü adet olmuyordum. Adet sancılarım ara ara oluyodu ama bi türlü gelmiyordu. Yine gecikmeli bi adet diye düşündüm bi kaç gün bekledim ama yok ara ara sancım var ama adet yok. En sonunda olmaz ya dedim bi test alıp yapayım olmadı yine doktora gider tarlusalla söktürürüz. Derken bi teste bakayım ki çift çizgi. Bu nasıl olur yumurtam büyümemişti diye diye inanmayıp test bozuk sanıp bi test daha yaptım ve o da çift çizgi çıktı. Hemen doktora gittik betahcg 577 çıkmıştı doktor da bizde şok olmuştuk. Bebeğimin adı mucize bebek oldu :) şimdi 8 haftalık bugün kalp atışlarını dinledim Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah. Size tek tavsiyem çocuk yapcam diyerek birlikte olmayın eşinizle. Herşey allahtan deyin ve keyfinize, sevginize bakın. Rabbim öyle büyük ki bi gün mutlaka sizin de duanız kabul olacak 🙏🏻 umarım en yakın zamanda güzel haberler alırsınız 😍