depsizoo Oznesiz Aynen birden başladı formda okuduklarını kulak ardı etme ama takmada herkes bir değil çünki
Oznesiz merveylmz ferrozinc, ve d vitamini kullanıyorum sadece siz ne kullanıyordunuz, kaçoncı haftada oldu sizin?
merveylmz Oznesiz sidefer kullanıyorum 37 hafta olduk içmediğim zaman bayağı fark ediyor. Ama kişiden kişiye değişebilir hastaneye gittiğinde düzenli kan veriyorsan doktorun sana kullanman gereken ilacı verir
Oznesiz Mervee26 genişlemesiyle çatı ağrısı aynı sey mi acaba? Cok farklı seyler yazmıslar , insallah erken dogum vs bısey sebebi değildir ya
Oznesiz merveylmz 3 hafta once verdim en son sağlık ocagına, her şey normal demişti bu hafta doktoruma gideceğim işte bayramdan sonra mutlaka danışacagım zaten. Korkmam gereken bısey mi sizce suan için
merveylmz Oznesiz bacak ağrısı sonuçta doğum belirtisi değil çok korkulacak bişeyde değil sadece yatakta dönerken ağrıyormuş benim gibi onun dışında pek ağrımıyordu zaten ama dayanılmaz bi ağrı diyorsan bian önce doktoruna gitmelisin
Ninita Oznesiz başta sanki bacakların 180 derece gerilmişcesine bi ağrı ile başlıyor özel bölgenin iç bacak kısmında. Bazen ağrıyor geçiyor sonra tekrar ağrıyor. Haftan ilerledikçe de 32 lerden sonra özellikle pelvik ağrı yani çatı ağrısına dönüşüyor. O da arada hafifliyor arada artıyor. Benim böyle gelişti doktorum gayet normal dedi çekiyoruz geldikçe ağrıları:)
Oznesiz Ninita aynenn dediğiniz gibi başladı, suan daha iyi sağda hiç yok solda var, ilerledikçe çatı ağrısı mı olıyor acaba? Peki bunun doguma bi etkisi var mı?
Ninita Oznesiz başta 20 lerde falan germişsinde bağ dokusunu yırtılcakmış gibş başladı sonra hafifledi bi ara geçti. Sonra bebiş ağırlaştıkça hafta ilerledikçe pelvik ağrısı olmaya başladı sağ sola dönerken oturup kalkarken ve noktasal bi ağrı geliyor şu aralar hafifledi gerçi 🧿 36 olduk. Geçen hafta doktora bahsettim normal bu haftalarda artık bu ağrılara yapılabilecek çok bişeyimiz yok dedi.
Oznesiz merveylmz yok yok cok sükür öyle sızım sızım bi ağrı değil, bacagımı kaldırdıkça işte kalkarken ,yatakta dönerken falan solda var sadece, sağdaki geçti ama ilk gün baya zorladı beni panik yaptım biraz
Oznesiz Deletedmom23234 oo sizin erken baslamıs, tarif ettiğim gibi bir bacak ağrı sı mı yoksa üst kısımlarda falan da var mı ağrınız
merveylmz Oznesiz bazen oluyor canım. Bak sen öyle dedin benimde hafif hafif ağrımaya başladı dönerken bugün cok ayakta durdum yorulunca farkediyorum bu sebepten ağrıyo 🙄
Deletedmom23234 Oznesiz Hiç sormayın ya magnezyum bir tık iyi geliyor dediğim gibi 🥺 dediğiniz yerlerde ağrım var 🤭
Oznesiz Deletedmom23234 bayramdan hemen sonra gidince ben de yazdırayım magnezyum o zaman , insallah geçer
MerveAymina Şu an 34+2deyim. Dediğiniz ağrıyı sonuna kadar çekiyorum az önce ağladım ağrıdan. Sanki bacaklarım saatlerce açık kalmış gibi ağrıyor. Korktum da acaba bebek mi geliyor diye. Normal mi diyorsunuz şimdi hanımlar bu ağrıya?
ExcitedMom Oznesiz neredeyse 20. Haftadan beri sol tarafta aynı agrı var normalmıs özellikle o bacağımı kaldırırken ve yatakta dönerken çok zorluyor doğuma hazırlık kemikler açılıyormuş 36. Haftadaym devam ediyor
Oznesiz ExcitedMom normalse çok şükür o zaman ya, inanın ağrısında değilim zaten , rahim boyu kısadır erken doğum vs olur diyenler vardı çatı ağrıso baslıgında cok korktum
Oznesiz Ninita normalse cidden şükür🤲🏻🤲🏻İnsallah sağlıkla zamanında gelsin de bebeklerimiz, ağrısı hiç umrumda değil aslında