Ilkgozagrimiz ZeynepEdaa aynen oyle bana hep kizin olcak dediler gostermedigi icin ama tersi cikti gerce gene emin degil detaylidan sonra netlestircem kafamda ondan sonra alisverisine basliycma
ZeynepEdaa Ozgeclbnt ayyyy ne güzel maşallah saglikli bir evlat kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim insallah
ZeynepEdaa Juniormum çok erken göstermiş sizin pamuk kiz kendini hayirli olsun ilk çocuğun kiz olması evin bereketindendir derler hayirlisi olur inşallah
ZeynepEdaa Sefanur özele mi gittiniz peki ? İnsan afallar oda zor bi durum kesin görmeden soylemeseler keşke
AnnesiKuzusu ZeynepEdaa çok sağolun😍 ben normalde hep devlete gidiyorum da kontrollere o gün bi cinsiyet öğrenmek için özele gitmiştik çok değil ama kısa süreli bi renkli de bakmıştı
Melhaercan ZeynepEdaa bende 12 hafta 4 günlüğüm söylemedi doktor bugün gene gittik özele gene soylemedı 2 hafta sonra gel dedi
Hanif ZeynepEdaa 12. Haftada sordum doktoruma doğru bilgi verebilmem için bir sonra ki randevuda konuşalım dedi 😊 16. Haftada öğrendik kızımı🌸
Juniormum ZeynepEdaa amin inşallah darısı başına diyesim geldi içime sanki seninki de kız gibi doğdu🤦♀️
Selinnar ZeynepEdaa bn 12 .haftada gittim doktor erkeğe benziyor dedi ama kesin sonuç 3 hafta sonra belli olur dedi
deletedmom6295 ZeynepEdaa bebeğin cinsiyetine göre değil tamamen yatış açısına bağlı. İkili testte doktor hem 3d hem 4d baktı bıdığım zerre kıpırdamadı yerinden. Biraz nasip işi😀Sağlıklı olsunlar da
mrvdrmz ZeynepEdaa ben 3 üncü ayım da belimin ağrısı ve ayak üşümemle erkek olduğunu tahmin etmiştim,16.haftamda da cinsiyetini öğrendik şimdi de gelsin diye bekliyoruz🙏🙏😊