Senembacak Truman 60 kilo ile başladım 76 kiloyum 34.haftam benim ilk haftalarda hızlı kilom arttı şuan sadece çocuk kilo alıyor ben almıyorum
Busramazan09 Truman 45 kilo ile hamile kaldım şuan 48 kiloyum 16+4 haftalığım sizce normal mi kilo alışım doktorum bişey demedi bende sormadım kilo alışım normal mi yoksa eksik mi diye ?
Mymom_61 Truman bende 58 ile başladım 75 ile doğuma girdim bir hafta önce doğurdum şu an 69 kiloyum o kadar çabuk gidiyor ki korkmayın ama fazla da almayın tabi 😃
Aysegulyilmaz Truman hamile olmadan önce 52 dim ama şimdi kaçım bilmiyom haziranın 1 nde hastaneye gidicez eczanede tartılcam
Sado47 58 kilo ile başladım şimdi ise 53 kiloyum 9 haftalık hamileyim var mı benim gbi ilk aylar yeme içmeden kesilen
Filiz161 Kubra-1234 sabahları 2 dilim tam buğday ekmeği yiyorum başkada ekmek hamur işi yemiyorum çok canım isterse tadımlık alıyorum o kadar. Çikolata da yemem pek sevmiyorum. Ağırlık sebze meyve o kadar. Ha bide akşamları bişey yemiyorum çok acikirsam yoğurt ve elma yiyorum
Kubra-1234 Bende 70 ile başladım 27+3 üm sabah tartıldım 71.8 çıktı aç karnına Ama bu haftadan sonra hızlanır diyolar
EmineSu Truman merhaba ben 55 ile hamile kaldim 31 haftaligim 71 olmuşum vokmu almışım acaba 😞 boyum 1.65
Dorukela Truman 50 kiloyla başladım,şuan çok şükür 59 kiloyla devam ediyoruz 7.ayımızdayız Allah’ın izniyle 🤲🥰🧿
Mmkko_5656 cemreninannesi67 ay bende 62yle kaldım şimdi 82 yim ve 34 haftalık oldum bazen moralim bozuluyor sizde de oluyor mu 😊
cemreninannesi67 Mmkko_5656 ayy valla aynaya bakmak istemiyorum çok şiştim hiç bişeyim olmuyo üzerime artık enine boyuna genişledim resmen hiç kendimi beğenmiyorum