Metekol01 Truman 64 kilo ile hamile kaldım 27. Haftadayım 69 oldum 😂 bu son haftalar da galiba baya baya alacam gibi geliyor
Aysegul0707 Beklediğim haftam 12. Haftamdayım, 58.5 la hamile kaldım ilk 3 ayda aldım verdim derken Şuan aynıyım, ilkinde 15 kilo almıştım, bunda da içimden geçen 10 kilo ama bakalım neler olacak😅
Selcan_71 Truman 74 kilo ile hamile kaldım şiş oluyorum ilk hamileliğimde de öyle oldu ondan şüphelendim hatta 20+4 haftalığız 72 kiloyum şuan
HavvaMerve tonbikinannesi İnsan kendine güvenirse herşeyi yapar 😂 millet güvenmiyor kendine ben anlamadım 🤷🏻♀️ İlk kızımda 45 kilodan 75le doğuma gitmiştim ya eşimin terliği anca oluyordu 😂😂 doğumdan 3-4 ay sonra 48 kilo oldum 😂😂😂 şimdi ki kilomu da o yüzden takmıyorum ☺️💪🏼gerçekten takanları da anlamıyorum 🤦🏻♀️
Kvsraykt Buketylmaz Beklemeden doktora gidin düşük tehlikesi ya da plasenta aşağıda olabilir önlem alınması lazım
Buketylmaz Kvsraykt muhtemelen assagida çünkü ağrım oluyor kasıgımin altında, yeterince strese giriyor karnimda hissediyor eminim o yüzden oda tutunmaya çalışıyor . 😒
ada94 Girlsmom cok güzel kilonuz. Düzenli egzersiz yaparsanız eminimi almaZsınız , bol bol şunda için ve ödem oluşmasın 🥰 inşallah bende sizin gibi olurum ☺️
tonbikinannesi HavvaMerve yani bende gündelik hayatım da diyet spor yaptığımda kilo veren bi bünyeye sahibim 10 kiloyu gectim 30 haftada ilk gebeliğim ama veririm diye düşünüyorum o yüzden çok takmıyorum ama hergün kilo muhabbeti yapılınca insan noluyoo diyo