Sudeekalay Truman 52 kiloydum bulantı kusma sebebiyle 7 kilo verdim yeni yeni toparlanıyorum şuan 49 50 arasında gidip geliyor kilom 15+1 günlük hamileyim
Selinish_ 62 ile hamile kaldım şu an 79 kiloyum . Toplam 17 kilo 31+2 yim. 😀 ilk gebeliğimde yaklaşık 1 sene içinde eski Halime döndüm yine öyle olacak pek üzülmüyorum
Melikee7 Leyla04 cinsiyet kız 💞 sizin belli mi? vitaminlerden dolayı olduğunu düşünmüyorum. düzenli egzersiz de yapıyorum, aşırı da yemiyorum aslında arada bi tatlı kaçamakları oluyor sürekli de değil anlamadım ki valla 😞
Leyla04 Melikee7 13 haftalıkken %80 kıza benzetti doktorumuz bayramdan sonra gidicem net öğreniriz inşallah bir tane daha kızım var ama onda bu kadar şişmemiştim hemen diye hatırlıyorum 🤭 ben çok yiyorum ramazan pidesi çok yedim kabızlık ve şiskinligimde oluyor ondan heralde
Ekinff (15+2) 51 kiloydum 53 olmuşum ama bazende 54 55 çıkıyorum hangisini baz alıcam şaşırdım. Göğüslerim aşırı büyüdü 🙄 birer kilo göğüsten aldım sanırım 😂
meltemalibilge Truman 63 kilo ile gebe kaldım. Şu anda 36+6 yız ve 71 kiloyum. Şimdiye kadar 8 kilo aldık 🙈
Sansyoncam Truman 47/48 arasıydım şuan 12.haftamdayım 53 54 🙊🙄 öyle aşırıda yemiyorum bulantılardan da yiyemiyorum pek iştahlı değilim ama sanırım erken kilo aldım
dilan-erdem Doğumum 76 ile başladık şu an 72 kiloyum 16 haftalık ❤️ İlk doğumumda 65 ile başladım 90 ile doğuma girdim doğumdan sonra 80dim 😅
sibel1409 Nurgullmom benimle aynı kilo değerlerindesinz ama ben 30.haftadayım. Doktorum tatlıyı yasakladı🙈
Nurgullmom sibel1409 Benimkide çok kilo almissin dikkat etmelisim dedi ama elimden geldigince ediyorum iste 😀
Leyla04 @Melikee7 13 haftalıkken %80 kıza benzetti doktorumuz bayramdan sonra gidicem net öğreniriz inşallah bir tane daha kızım var ama onda bu kadar şişmemiştim hemen diye hatırlıyorum 🤭 ben çok yiyorum ramazan pidesi çok yedim kabızlık ve şiskinligimde oluyor ondan heralde
Esraesra1 45 kilo ile hamile kaldim. 24. Haftadayim gecen hafta saglik ocagi kontrolumde 51 kiloydum. 6 kilo almisim hemsire ideal dedi