zisan1993 flowers öyle mi diyorsun bende kendimi kandırıyordum ideal falan die.Arkadaşım 25 kilo almış 😂 ona nazaran kendimi bir an almamış gibi hissettim.Ama daha dikkatli olmakta fayda var tabi sağol kuzum 🙏🏻
Lawyerkadin Gamze1004 valla covid donemı kılo almak umrumda degıl de corona benı en cok psikolojık yıprattı. allahım hepımızı korusun
Arifcaninannesi Tarkan 32+2 yim cnm hayir bulantim oluyofdu ama kusmam yoktu vucud hamileleikte zayifliyor iki geneligimdede oyke oldu
Htcyalmanci Truman doğuma kadar tartılmıcam çünkü ödemim çok fazla ne kadar kilo aldığımı hesaplayamıyorum
Bikbikim Vera_vera bende şuan o durumdayım 48 ile hamile kalıp 44 e düştüm şuan 45.5 46 şklinde devam ediyorum 14+6 haftalığım inşallah kilo alırım valla çok istiyoeum kilo almayı isterse 30 kilo alayım hiç ses etmem çinkü hala iştahım yok bulantım azaldı ama
Vera_vera Bikbikim ay ben 5ay çektim o çileyi yemeklere hasret kalmıştım resmen ama merak etme kilo alıcaksın bende hala çok istiyorum kilo almayı 65i görsem yeter çünkü bide doğum yaptıktan sonra hemen veriliyo kilolar
Lylaalp Truman ben kilolu hamile kalanlardandım fakat benim farklı oldu biraz 94 kilo ile hamile kaldım kilo verdim ilk. Dört ay boyunca 83 kilo ya düştüm şuan 87 kiloyum 4 kilo aldım 8 buçuk aylığım 25 Haziran’da nasipse sezaryen günü aldık
Snyrs Lylaalp bende 93 ile hamile kaldım 9 haftalığım 1 kilo almışım bile sizde bulantı falanmı oldu yoksa dikkat ederekmi kilo verimi sağladınız
35duygu34 Truman 53 kilo hamile kaldım 58 kiloyum 28+5. Arkadan bakan hamile demez sadece karnım şişiyo😂