buiyimi Aryakusveannesi belli olmaz diye düşünüyorum 😁 bizde 5 ağustos gözüküyor bakalım erken mi gelir geç mi
Tugba_25 Lavininannesi1 benimde 24 haftalık oğluşum çok hareketliydi iki gündür o kadar az hareket ediyor ki korkutuyor beni keşke hareket etse de rahatsız etse diyorum
Lavininannesi1 Tugba_25 Keşke canım ya inşallah en kısa zamanda eski hallerine dönerler de içimiz rahatlar
milena11 Aryakusveannesi benimde 15 ağustos bi gün hareketli bi gün tembel insanı çok geriyor😅 düzene girsin şu hareketler artık
anne17 Aryakusveannesi 26 Ağustos gözüküyor bizimde , heyecanla bekliyoruz kızımızı 💕 tekmeleri yoğun ama 2,3 gündür hep göbeğimin alt tarafında hissediyorum bebeğimi benim gibi olan var mı acaba aranızda ?
beydaayuzguul Aryakusveannesi Allahın izniyle 28 ağustos gözüküyor bizimkisi 🤰 sağlıcakla gelsin bebişler 🙏🐣
cgdm-trzi Aryakusveannesi benimde 14 Ağustos görünüyor göbüşüm hızla büyümeye başladı hareketlerini hissetmek çook güzel bir duygu ♥️ Rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
mervee_88 7 ağustos gibi sezeryan. önceden sezeryanlı olduğum için.birşeyler almaya başladınız mı? Ben önceden almayı sevmiyorum ne olur ne olmaz diye. Haziran gibi başlarım herhalde
Senrm Aryakusveannesi evet son günler geçmek bilmiyor 😊 ama kimi de pat diye geliveriyor ben neye uğradığımı şaşırdım oğlumda beklenmedik anda geliverdi 😊
tgba22 ygmr1992 hiç doğumla ilgili bi şey demedi 1 haziranda randevun var o zaman konusur mu bilmiyorum sizin dedi mi benim sezeryan olacak ama allah izin verirse
Minikkoalaveannesi 25 Ağustos bizim de . Oglusumu dört gözle bekliyorum sanki zaman hiç geçmiyor 😁🧿 Sağlıkla alalım yavrularimizi kucagimiza canım hamisler 😁🍀
Cennet-polat Aryakusveannesi aynıyız bizimde öyle gözüküyor oğlum olcak baya hareketli bu hafta idrar torbasına doğru vuruyor sanki tekmeyi☺️