Gulsen4224 34_21_23 olur canım inşallah rabbim güç kuvvet kolaylık versin bi avazda gelsin inşallah birde Meryem ana otu varsa yada temin edebilirsen doğumu hızlandırıp kolaylaştırıyor canım aklında ise yap sancı esnasından🤲🏻🌸
34_21_23 Gulsen4224 evet duymuştum onu da burda annem getirecek inşallah çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️
Oziozi Gulsen4224 bende hep öle duydum anlattgnz gıbı ☺️ Pekı sancı sırasında odada neler yaptınız hareket olarak tavsıyenız var 36 haftalgz arastrmlar basladık o an bilinçlı olmk ıstyrm 🤲 ne yaparsam hızlanır süreç
Gulsen4224 Oziozi canım çömelme yapabilirsen iyi olur ebeler hep öyle dedi ama sancıdan çok çömelmedim ben suni de alınca🤭sancın geldiğinde derin nefes al 1,2,3,4 diyip ver çömele bilirsen çömel rahmin açılması açısından
Anneaksoy 34_21_23 ilk oğlumu.kafası göründüğünde ikincisi normal odamda çatal açıp yaptım oda kafası görününce oldu
Oziozi Gulsen4224 tesekkur ederım 👏 o an yapıcam ınsallh☺️ Rabbım bızede herkese kolay dogumlar nasıp etsın inşllh 🤲🌷
Gulsen4224 Oziozi rica ederim tatlım şu mübarek gün sağlıcakla kucağınıza almayı kolayca kavuşmayı bi ıkınma ile kurtulmayı nasip etsin canım inşallah 🤲🏻🤲🏻💜
Selver90 Devlette yaptim 3 yil once .sanci odasinda sancimi cektim ara sira acilmaya baktilar sonra tam geldiler suyum patladi dogum baslamis hemen dogumhaneye alin diye bagristilar 10dk icinde de dogurmustum
Senemunlu 34_21_23 ozel hastanede sanci odasi vardi normal yatak ve yanimda esimle birlikte . Daha sonra acilma tam oldugunda aldilar ikinmaya bebek yukardaydi geri sanci odasina gittik hareketlere devam ettik sonra geri aldilar. Dogum yaptm ve ciktm. Bastan sona kadar orada catalda duramayiz zaten
34_21_23 Senemunlu baştan sona kadar kadar zaten çatal olmaz onu kastetmiyorum doğumhaneye yalnız kalmayı kastettim 😊 yoksa zaten sürekli hareket halinde olmak en iyisi tercihim zaten aktif doğum Allah izin verirse
Zeynep0332 34_21_23 ilkimde 5 gibi sancı odasına alındım tek başımaydım..çatal hemen karşımdaydı..7 cm ile çatala aldılar..9 cm ile dogurdum..6 saat tek başımaydım..bu sefer özel hast..dogumhaneye yakın odada sancını çekip öyle alıyorlarmış dogum odasına..
_Elifffffff_ 34_21_23 baya iyi olmuştu doktorum takdir etmişti Iyi ki evde sancini çekip gelmişsin diye 😅😅