34_21_23 Açıklık kaç olunca doğum salonuna alıyorlar tecrübeli hanımlar varsa merak ediyorum. Başından sonuna kadar doğum salonunda tek olmak bana biraz ürkütücü geliyor
Mervuras26 34_21_23 bende bekleyeyim z şehir hatdanelerinde odada doğum yapılıyormuş ama yalnız oluyormuşuz . Özel hastanelerde bildiğim kadarıyla doğum açıklığına ulaşınca amaliyathaneye alınıyor
Omerhatice 34_21_23 canim ben su an başka bir hastaneye gidiyorum orda nasıl oluyor bilemiyorum henüz ama oğlumda başka hastanedeydim orda gördüğüm şöyleydi Doğum odası yani catalin oldugu odaya acikligima bakilacagi zaman ve en son kafası göründü denince alındım. Onun dışında daha büyük geniş bir yer vardı orası sanci için di orda çektim sancıyı ve esim annem kayinvalidem dönüşümlü olarak yanıma gelmişlerdi yanliz kalmadım 😊 ama bu gittiğim hastanede mesela kuzenim doğum yapmisti en son o odasında sanci çekmişti baya oluyor o doğum yapalı hala öyle mi bilmiyorum tabi 😊
2-prensesannesiii 34_21_23 Ben özelde normal doğum yapmıştım 7 cm olana kadar normal odada ailem yanımdaydı sonra dogumhanr yanında bir oda var 9 cm olana kadar orada brkletildim ama yine annem yanimdaydi
Gulsen4224 34_21_23 özelde oldum cnm devlet nasıl bilmiyorum ama sen odundasın ya sancı çekerken ailen yanında o sıra odanda arada ebeler geliyor çatala götürüyor o sıra almıyorlar doğum esnasında eşim girmek istedi girdi istersen Doğumda girer yanına bi kişi hastaneden hastaneye değişiyordur belkide ama 🙄benim böyle oldu
34_21_23 2-prensesannesiii bunu duyduğuma sevindim. Son günlerde hep düşündüğüm şeydi direk doğumhaneye mi alınıyor diye 🙈
Gull_94 34_21_23 sancı odasında bekledım once ben 4 cm olana kadar acılma,ondan sonra dogumhaneye ındım,6 cm acılmadan sonra yatktan kalkmaya ızın vermdıler sınrası dogum masası oldu bende bu sekılde ılerlemıstı 😇
Gull_94 34_21_23 😬ay bu benım ılk dogumumdu vallahı ozaman oandemı olmadıgından alıyolardı acıkcası suan tamamen tek kalıcam almıyolarmıs sancı kısmında ,sadece es e ızın verılıyo o da dogum baskayacgı an cagırılıyo hastaneye 🙃
_Elifffffff_ 34_21_23 hastaneye gittiğimde 8cm açıklık vardı ve direk doğum masasına alındım 15 dakika içinde oldu bitti hersey😅😅
_Elifffffff_ 34_21_23 baya iyi olmuştu doktorum takdir etmişti Iyi ki evde sancini çekip gelmişsin diye 😅😅
Gull_94 34_21_23 hasteneyı arayıp bılgı edının bence dırekt olarak ne olur ne olmaz hazırlıklı olursunuz en azından
34_21_23 Gulsen4224 sancılarımı çekerken birileri yanımda olsunda doğum esnasında kimseyi gözüm görmez herhalde 😀 teşekkür ederim ❤️
Oziozi Gulsen4224 bende hep öle duydum anlattgnz gıbı ☺️ Pekı sancı sırasında odada neler yaptınız hareket olarak tavsıyenız var 36 haftalgz arastrmlar basladık o an bilinçlı olmk ıstyrm 🤲 ne yaparsam hızlanır süreç
Gulsen4224 34_21_23 olur canım inşallah rabbim güç kuvvet kolaylık versin bi avazda gelsin inşallah birde Meryem ana otu varsa yada temin edebilirsen doğumu hızlandırıp kolaylaştırıyor canım aklında ise yap sancı esnasından🤲🏻🌸