Duygu_52 mom6565 Canım ben oraya gitmeyi bıraktım son hafta özele gidiyorum memnun kalmadım acildeki doktorlarından o yüzden
Duygu_52 mom6565 neden almıyorlar o zaman bebeğin kilosu çok olursa zaten sıkıntı yaşarsın sezeryana almasınlar sonra ilk çocuk mu
Duygu_52 busra2021 Hayırlısı olsun inşallah ben son haftama kadar hep oraya gidiyordum acilindeki doktorlarından memnun kalmayınca özele gitmeye karar verdim özele gidiyorum şuanda benim ilk doğumum suniyle başlatıcaklar Cumartesi günü
busra2021 Duygu_52 amin çok sağol hakkımızda hayırlısı olsun İnşallah Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın. İlkini özelde doğurdum verdiğim paraya acıdım heleki normal doğum ise zaten herşey sende bitiyor. Cam sakura iyi gibi bakalım 🤷
Duygu_52 busra2021 Hayırlısı olsun benim ilk doğumum olduğu için özelde olmasını tercih ediyorum iyi diyen de var kötü diyende ben memnun kalmadım tavsiye etmem umarım iyi insanlarla karşılaşırsınız
Seherfkni Kızlar gece sancım başladı hastaneye geldim yatışım yapıldı şuan 6 cm açıklığım var geceden beridir lütfen dualarınızla destek olun herşey yolunda gidiyor şuan sancılarım çok sık ve ağrılı şuan
Rabiahm Seherfkni Allah yardımcın olsun bi sancıda kurtarsın inşallah sağlıkla al kucağına bebeğini. Kendini iyi hissettiğinde yaz bize yine
Emnemrahf Seherfkni Allah yardımcın olsun Rabbim bir avazda kurtarsın İnşaAllah 😍 bende pzrtesi yine gidicem artık haftada 1 oldu kntroller 3. Sezeryanım olcak doktor 38 de alıcam demişti bakaljm bu sefer be dıcek
Seherfkni Emnemrahf Allah razı olsun çok şükür dün normal doğum yaptım bugün taburcu olucaz Allah ın izniyle
miniginannesi9 Seherfkni cam ve sakurada doğum yaptınız dimi? Tek kişilik odaya mi aldılar sizi? Bebek hep sizle miydi?kaç haftalıkken doğum yaptınız memnun kaldınız mi
Seherfkni miniginannesi9 38+5 de doğum yaptım doktorlardan ve çalışanlardan çok memnun kaldım tek kişilik odadaydım sadece dikişlerim biraz fazla oldu doğumdan daha çok zorlandım diyebilirim bebek hep yanımdaydı kontroller için gelip aldılar bazen onda da refakatçim bebekle birlikteydi