Seherfkni Kızlar ne durumdasınız ben şuan 38+3 üm son günlerimiz bugün hastaneye gittim sancım normal çıktı nst de eve döndük zaten muayne için gitmiştim doğumum bayram iznine denk gelicek büyük ihtimalle doğumu yakın olan varmı bayramda doğurcak olan?
Duygu_52 Seherfkni Bende son günüme kadar çam ve Sakura hastanesine gidiyordum ama yaşadıklarımdan dolayı özele gidiyorum son haftamda karar değiştirdim bugün tam 40 haftalığım Cumartesi günü yatışım yapılacak normal doğum olucak ilk gebeliğim
Sevv Seherfkni bende basindan beri orda takipliym .32 haftamiza giriyoruz.cok şükür bu zamana kadar bir.sikinti yaşamadım. Benimki dogumum da sezeryan olacak
Seherfkni Duygu_52 hakkınızda hayırlısı olsun inşallah umarım ben bi sıkıntı yaşamam şimdiye kadar hiç tereddüt ediceğim bir durum yaşamadım
Duygu_52 Seherfkni inşallah canım senin içinde hayırlısı olsun bende son haftama kadar sıkıntı yaşamamıştım
Duygu_52 Seherfkni Suyumun yeterli olduğunu söyledi 40 haftalığım bugün tam Cumartesi günü yatışım olucak suniyle başlatıcaklar sanırım
Duygu_52 Sevv Genelde sezeryanda sıkıntı olmuyor da normal doğumu hep sezeryana yönlendiriyorlarmış çevremde bir kaç kişi öyle söyledi
mom6565 Duygu_52 sezeryana yönlerdirme sebepleri nedir acaba bana bebeğin 4 kg dediler benide sezeryan yaparlar mi acaba hatta şimdi 4 kg geçmiştir bile kilosnu ogrendikten sonra normal doğum yapmaktan korkar oldum 😔😔
Duygu_52 Seherfkni Evet ilk doğumum olucak inşallah 🙏 tabikide hayırlısıyla doğum yapim kısa sürede paylaşırım inşallah 😇😊
mom6565 Duygu_52 çam sakura hastensinde doğum yapacaksınız bende 40+3guklukken gittim doğuma almadialr 3 gün sonra gel dediler ınslalah doğumu başlatırlar bu sefer
Duygu_52 mom6565 Canım ben oraya gitmeyi bıraktım son hafta özele gidiyorum memnun kalmadım acildeki doktorlarından o yüzden
Duygu_52 mom6565 neden almıyorlar o zaman bebeğin kilosu çok olursa zaten sıkıntı yaşarsın sezeryana almasınlar sonra ilk çocuk mu