aay1 ömrümüz boyunca hop oturup hop kaldıracaklar belli oldu 😂

Aycanmbenim başlığınız ve konunun içeriğiniz öyle olunca bende sancımı yazdım haftanız yakın bu zamanlarda ağrılarınız olur💜 Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun 🤲🏼

Yaprakdokumusever 38 dem önce erken doğum sayılmıyor mu ? Bir sorun büyük ihtimal olmaz ama anne karnında fazla kalması iyidir 38-39 haftalar mesela

Aycanmbenim doktorunla konuşma fırsatın varsa bu tarz konuları doktorunla konuşmada fayda var. Her hamilelik farklı oluyor çünkü 🤗

Kelebekanne48 aa neden öyle diyorsunuz. 36. Haftasını tamamlayan her bebek dünyaya gelmeye hazır hale geliyor, erken değil yani ha geçte değil ama erken de değil zaten gelişimini tamamlamış oluyor

Gozde94 Benimde makat geliş merak ediyorum sizin kaçıncı haftada döndü.. Benim 32.hafta dönmedi henüz

NAZ-Naz 35 haftada döndü şuan 37 haftalık oldum en son gittiğimde daha doğuma var merak etme kanala oturmamış dedi

13 gün sonra

Aycanmbenim kızlar yazamadım doğumum biraz sıkıntılı geçtiği için ama evet bebiş geliyormuş 37+3 de bebeğim bayram şekeri gibi gidiverdi hayatımıza 🥰