Kızlar 37+1 im karın ağrım var ayaklarım üşüyo canım tatlı istiyo yani adet olacakken ne oluyorsa öyle oluyo. Bebek mi geliyo dersiniz?

@Aycanmbenim benim doğum sancım öyle olmadı canım karnım sertleşiyordu düzenli olarak bebek toplanıyordu dakika tut düzenliyse doğum başlıyordur

aay1 1 haftadır ara ara toplanıyor sağ tarafa doğru ama düzenli değil hiç

aay1
      Sancınız sonradan mı başladı düzenli kasılma sonrası
      Bugün sabahtan beri düzenli kasılmam varda ama sancı yok 🤷‍♀️

Aycanmbenim bende 37 haftalık oldum dün kontrolüm vardo ayno şekilde sağ tarafa çok topluyor bebek kendini hoca normal dedi sancıda çıkmadı kendıni toparladığı için sancı gibi vuruyor bana bebek kanana bile girmemiş bir sorun yok dedi

@1incir evet ben hastaneye yattım doğum yapacağım yer yaşadığım yere uzaktı o yüzden kasılmalarım başladığı gibi hastaneye yattım ne olur ne olmaz diye kasılmalarım 100 dü ama ben hiçbirşey hissetmiyordum hiç sancım yoktu kasılmalardan bi 9-10 saat sonra çok hafif hafif sancım olmaya başladı ama çok hafifti yani tolere edebileceğim şekildeydi

aay1
          Anladım bende takip etmeye başladım kasılmalarımı hastanem yakın sancım olunca gidicem inşallah

@Aycanmbenim vücut kendini doğuma hazırlamaya başlamış benimde öyleydi düzensizdi ama Doğumdan 1-2 hafta önce kasılmalarım başlamıştı doktorum doğum yaklaşmaya başlamış kasılmaların şiddetinden sıklığından anlaşılıyor demişti ama düzenli olmasını beklememiz gerekiyor demişti

aay1 17 sinde çağırmıştı ay o zamana kadar dursa bari 😂

Aycanmbenim benim doğum sancım resmen amuda kaldırdı beni 😇 umarım korkulacak bir durum yoktur sakin kalmaya çalış ve dakika tut. Doktorunla telefonda görüşme şansın varsa görüş 🤗

Aycanmbenim 39. Haftadayım ve bugün benimde karın ağrım var ve ayaklarım üşüyor doğum yaklaştı galiba

Kasılma nasıl oluyor dakika tutma flan sürekli olan bir karın ağrısı var

@Aycanmbenim durur durur merak etme öyle hemen gelmiyorlar bi panik atak yapıyorlar AA geliyor mu yalancı sancı mı diye ama sonradan amaaan yine yalancı sancı dediğinde geliyorlar heyecan seviyorlar😄

@1incir allah kolaylık versin allah bu yolda eğlendirmesin inşallah sağlıkla kavuşun🙏🏻

Aycanmbenim evet normalde makat gelişti 3 haftadır baş aşağı pozisyonu almış fakat kanala girmemiş dedi doktorum nprmal ulturosonda bakıp söyledi