bebisim-_00 Haticeylm Ben henüz çok ufak şeyleri aldım hatta annem aldı 🤦♀️😃 bebek çarşafı küçük pitircikli battaniyesi çorap falan gibi şeyler
Haticeylm bebisim-_00 Geçenlerde 101 e gelen şeylerden aldım tabi cinsiyetimiz belli değildi ama göğüs pompası falan aldım muslin falan aldım battaniye yaptım puffy den ama birsuru eksiğimiz var koca bir liste
YuvarlanamayanPandaa balmelek ondan şüpheleniyorum çünkü ilk hamilelğimdede oldu kum döktüm 17 sinde dr gidecegim inşallah soracagım
Mucizem31 Kızlar 17+5 biz kızım Aylin’le 🌸 elhamdulillah iyi gidiyor dün kontrolüm vardı oh keyfi yerinde uzanmış yatıyor😁 ve doktora hissetmediğimi söyleyince bir aya hissedersin dedi😞 daha bir ay mı ? Varrrrrr
bebisim-_00 Haticeylm ben bim den ana kucağı aldım fiyatı çok uygundu 50 miydi unuttum şimdi gayet kullanışlı idare eder beni diye düşündüm çoğunlukla bebek arabası kullanılıyor zaten. Göğüs pompası bende istiyorum ama çokmu pahalı 🤔
Mucizem31 Haticeylm aşırı çok alınacak var canım bende senin gibi ufak bişeyler aldım BİM’den reflü yatağı ağız mendili çorap pijama tekli alt üst zıbın atlet emzik uzun kollu zıbın biberon. Gibi gerisi için beklemek istiyorum ha gözüm kalmıyor ama bişeyde gördüğümü alıyorum alırım 😁 göğüs pompasını ne kadara aldın
Mucizem31 bebisim-_00 canım 1 ay diyor doktor Buda 21-22 haftalara tekabül ediyor sabretcez artık iyi olsunlar da ne yapalım
elisa123 bebisim-_00 Bizde 17 olduk bugün cok şükür bulantı uyku hepsi geride kaldı bazen kasık agrım oluyor bizimde kız 🥰 eşi aşada bebeğimin bazen lekelenmem oluyor hissetmiyorum daha uzanıyorum kendimi dinlemeye çalışıyorum tık yok bazen korkuyorum kötü şeyler hmn aklıma geliyor hayırlısı ile Ekim ayı gelsede kavuşsak 😍
Yoncaglseven bebisim-_00 Ah sorma canım bulantim cok olmaya başladı :( 16+6dayiz ama tavuk vs yiyemiyorum
N-h-e123 Haticeylm benim bi kızım daha var 4 yaşında . Eskilerini elden geçiririm son aylarda . Ek birşey alır mıyım bilemiyorum
Nesliyunus bebisim-_00 bizde 17+5 olduk prensesimle 💕 adını nazlı koymaya karar verdik 15 den beri çok iyiyim hamileliğin keyfini çıkarmaya başladım çok şükür 🙏🏻 15. Haftada hafif hafif hissetmeye başladım içimde ama bu hafta resmen tekmelerini hissediyorum biriciğim :) sizdede başladımı tekmeler yada hissetmeler
Elifcetinn bebisim-_00 merhaba bende 16 haftamdayım benım sadece baş agrılarım var bitmek bilmeyen parol kullanıyorum günde 4 defa bugün serum da takıldım 2 saat fayda etti yine başladı bas agrılarım anlamıyorum neden bu kadar agrıyor 😞😞😞😞