bebisim-_00 17+3 um bugün zaman çabuk geçiyor.Benim kızım olacak adını da ırmak bade koymaya karar verdik Bugünlerde bağırsak mide sorunlarım var midemde yaniyor ve bulanıyor sizde durumlar nasıl 🙂
YuvarlanamayanPandaa bebisim-_00 bizde geç dollenmeden dolayo 17 oldukkk inşallah bir kızçede bizden geliyor NisaNur’umuz sürekli uykumun gelmesi ve bulantılar hariç iyiyiz birde afedersin ıdrarım geldiğinde alttan bıcak sokuluyor gibi sancı oluyor sendede oluyormu acaba 🥰☺️🧐
Haticeylm bebisim-_00 Merhabalar bende 17 haftaligim benim almilam gelicek inşallah hayırlısıyla bu aralar benimde mide yanmalarim başladım ve tuvalete azcik sıkışayim ağrıyor kasıklarım feci peki ya dizinde arada ağrı kramp gbi oluyormu ??
Deniztrn bebisim-_00 bir 17+3lük kızçe de bizden gelsin😅😅 Leylamız olacak inşallah.. ilk 3 ay çok zorlu ve riskli geçti ama çok şükür artık rahatladık.. ufak bir sıkıntımız daha var ama şükürler olsun tedavisi zorlamayacak 🥰
bebisim-_00 YuvarlanamayanPandaa Yok bende olmuyo mantar enfeksiyonu olabilir mi acaba doktoruna sor istersen 🙂 hepimiz sağlıkla doguralim inşallah demek yaşıt çocuğumuz olacak
bebisim-_00 Haticeylm yok canım yol çok yurursem olmuştu geçen haftalarda diz agrim bugünlerde evden çıkamadım geçti 🙂hayırlısıyla doguralim hepimiz
Haticeylm bebisim-_00 Hayırlısıyla ekimin gelmesini 4 gözle bekliyorum 🤲🤲🤲🧿🧿🧿☺️ yorulayim daha çok ağrı oluyor
YuvarlanamayanPandaa bebisim-_00 mantar değilde normal enfeksiyon var idraryollarında ve geçmiuor dirençli Enfeksyon amiiin inşallah kuzuum 🥰
Haticeylm YuvarlanamayanPandaa Doktor banada normal demişti rahminden dolayı bazen diyorum acaba abartiyormuyum diye ama bı zaman sonra geçiyor
Haticeylm N-h-e123 Anneler gününde hissettim gbi ama ondan sonra hissetmedim ama kasigimi sevdiğinde bı sağda bı solda oluyor genelde sol tarafta oluyor
YuvarlanamayanPandaa Haticeylm evet biraz sancıyor geçiyor benim bebeğin eşi aşşadaymış rahime baskı yapıyor hemde rahim büyüyor dedi bakalım 17 sinde gidecem ne derse
bebisim-_00 Haticeylm nasıl kasıkta hissediyosun bende baktım şimdi elimle kasığıma hiçbir şişlik anlamadim 😃
bebisim-_00 Deniztrn Allah sağlıklı doğumlar versin hepimize benim risk yoktu ilk gebeliğim ama ilk üç ay tiksintiler bulantılar benide çok zorladı 🙂
bebisim-_00 Haticeylm Ben henüz çok ufak şeyleri aldım hatta annem aldı 🤦♀️😃 bebek çarşafı küçük pitircikli battaniyesi çorap falan gibi şeyler
N-h-e123 Haticeylm benim bi kızım daha var 4 yaşında . Eskilerini elden geçiririm son aylarda . Ek birşey alır mıyım bilemiyorum
Tsara Haticeylm benimde ikinci gebelik bir kızım var şimdikide kız olcak inşallah 🤲🏻Ablasınınkileri giycek ekstra bi hastanede giymesi için tulum ve kozmetik alıncak ufaktan başladım