Mom433 Sabirellaaaa 3 kere hamile kaldım ovulasyomla kaldım ve ovulasyonlarla öğrendim bu bir gerçek eskilerdenim bir çoğu bu şekil öğreniyor 2.çizgi koyu ise cikio🥰
anneligeadimadim Loresima00 canım çatlamayi gördükten kaç gün sonra ovulasyon koyulaşmaya başladı, gebeliği de çift görmüşsün hayırlı olsun bu arada☺️🙏🏻
Loresima00 anneligeadimadim çatlamayı 4 mayısta gördüm 8 mayıstan itibaren ovulasyona başladım ama tam net koyu çizgileri ayın 11-12 si gibi görmeye başladım
Loresima00 bigunanneolucak ben 4 mayısta çatlama gördüm 8 mayısta test yapamaya başladım dediğim gibi 11-12 mayısta koyulaşmaya başladı adet günüme kadar hatta addetten bir gün önce t c den koyu olunca anladım ve bugun test yaptım sabah ilk idrarla
Smk CansuDRY sıvı cok içmiştim ama ondanda olabilir bidahada yapmadım test 12.gün gecikmede hala olmadım 🙄
Smk CansuDRY cok ilaç kullandıgımda stresli aylarımda olabiliyodu canım ama garip belirtiler bar garip hissediyorum bülmiyorumki.Bakalım pazartesi test yapacagım sanmıyorum ama keske işte🙏