Loresima00 Merhaba adrtime 5 gün var bir haftadır ovulasyon denemek istedim kalan testlerle ve çift çizgi çıkıyor gebelik testi negatif ama hala çift çizgi çıkıyor
Sabirellaaaa Loresima00 ovulasyon testinin gebelikle alakası yok canım ovulasyon testi o an yumurtlayıp yumurtlamadıgınızı gösteriyor çift çizgi çıkarsa yumurtluyorsunuz demektir yani o gün ilişkiye girerseniz hamilelik olasılığı olabiliyor
anneligeadimadim Loresima00 canım çatlamayi gördükten kaç gün sonra ovulasyon koyulaşmaya başladı, gebeliği de çift görmüşsün hayırlı olsun bu arada☺️🙏🏻
Sabirellaaaa Sabirellaaaa tek çizgi çıkarsa yumurtlamanız durmuş o gün yumurtlamıyorsunuz demek gebelikle bir alakası yok yani yumurtlamanızı tespit edip o günlerde deneme yapmanız İÇİN o testler
Loresima00 Sabirellaaaa yumurtlama gördüm zaten ayın 1 nde ve 2 snde sonrada çatlama oldu sonra tekrar çift çizgi olunca tekrar yumurtluyor olabilirim diye deprrlendirdim ama hala çift
Sabirellaaaa Loresima00 insallah dilediğiniz gibi olur gebelik testinde de çift çizgiyi görürsünüz 🌸🌸
Loresima00 deletedmom2014 bende henüz gebelik testimde bi çizgi yok ama erken gebelik testide alamadım
Mom433 Sabirellaaaa 3 kere hamile kaldım ovulasyomla kaldım ve ovulasyonlarla öğrendim bu bir gerçek eskilerdenim bir çoğu bu şekil öğreniyor 2.çizgi koyu ise cikio🥰
Smk https://resimyukle.io/r/yNQ9atX9A6 Kızlar benim adetim 9 gün gecti covıd gecirdim yumurtlama olacaklen dolayısıyla degerlendiremedik ama karantina sonrası ilişki oldu sonra gaz bel agrısı bulantı falan basladı göğüslerim hep agrır ama hiç bukadar acıması hala cok kotu.4 gün gecikince gebelik testi yaptım negatifti.Ben ilaç kullandıgım aylar gec adet olurum.Covıd ilacı kullanınca dedim ondan geciktim heralde.Ama ya gec dollenme olduysa diyede düşünmedim degil.Burda yazılanları görünce bende şimdi ovulasyon testi yaptım su falan cok içtim ama daha koyuda olabilirdi.Test bu sekilde cıktı yorumlarmısınız böyle bişey olabilirmi🙈 Olursa geç dollenme o kesin ama ümitlenmek istemiyorum işte🙏
Aslinur Smk öncelikle çok geçmiş olsun elinizde gebelik testi var ise sabah ilk isrardabbakmanizda fayda var
Smk Aslinur yok canım ondan ovulasyon yaptım yorumlarınıza göre artık nöbetci falan alır bakarım dedin cok tesekkür ederim🙏
Pelin000 Yumurtlamadir canim benim de adetime bir kac gun varken doktora gitmistim ovulasiyondasin demishti gec oluyormus arada
Loresima00 Pelin000 yumurtlamayı gördüm ama ben çatlamada oldu daha sonra telrsr çift görğnce ymurtlama diye değerlendirdim ama yaklaşık 5 gündür böyle