Merhaba anneler sizler sezaryen sonrası korseyi kaç gün sonra kullandınız ve hangi markadan memnun kaldınız?
bazı hastanelerde 15-20 gün diyorlar bazılarında eve gider gitmez takılmasını öneriyorlar siz 15-20 gün sonra taktığınızda faydasını gördünüz mü?
bir de 5 gün oldu göbeğim çok az indi genel olarak duruyor ilk gebeliğimdi sizlerde de durum aynı mı?

Ben doğumdan çıktım ertesi gün doktor takabilirsin dedi

Aysegul_95 40 ın çıkmadan hiçbir şekilde önermiyorlar iç dikişlerin patlama olasığına karşı ayrıca o göbek daha baya incek merak etme şuan şişsin 10 gün içinde baya iniyor ben gebelik öncesi kiloma 4 kilo kaldı döndüm sayılır 9 kilo verdim 23 gün içersinde

Aysegul_95 ben eve çıkınca taktım. Medikalden almıştım çünkü normal korseler işe yaramıyo. Şimdi kızım 4 aylık biraz var göbek ama o da kilo verince gidecek inşallah ☺️

Aysegul_95 canın ılkınde sardım korse kullanmadım oda 2 gün sardım dayanamadım hiç ne gobek kaldı ne bişi bunda 1 Mayıs sezeryan oldum suan gobek dümdüz illa korse diye düşünme sar tülbent vs ile gene olur

Bsmlh mantıklı. Teşekkür ederim korse odaklı düşünmemek lazım illa. Zaten yasakta alamicam şu an en kısa yolla tülbent olur zaten ☺️

Aysegul_95 tülbenti bir güzel sar canım zaten sardıkça içinde gidiyor temizleniyor sonra bırak dümdüz hiç korkma bide yürü ben hiç yatmadım ayan her işimi kendım yapıyorum

Bsmlh ben de her işimi yapıyorum bebek emzirmekten başka bi iş yapmayınca sıkıldım 😄 çok sıkı saramadık ama inşallah faydası olur bi yandan dikişlere bi şey olur diye de korkuyorum ama en azından eskisi gibi sarkık değil daha rahat hareket ediliyor

Aysegul_95 hiç bişi olmaz cnm 10 gün kontrole cagırmadımı dr benım baktı kuzum dikişlere bende emzir altını al sarılık geçti sükür mama ek alıyoruz hala

Bende önden kancalı olanlardan aldım internetten getirttim yasaklardan dolayı çıkamıyoruz malum. Pazartesi sezaryen olacak ama dikişle takamam gibime geliyor. Normal doğum yaparım düşüncesiyle almıştım. Neyse bakacaaaz artık