Ozgeszmn 25 haftalık hamişler bebekleriniz ne sıklıkla hareket ediyor her an ediyor mu yoksa belirli zamanlarda mı ? Normali nedir ?
mlkkk Ozgeszmn 25ten sonra hareketleri düzene giriyor ve sıklaşıyor her dakika olmasa da otururken uzanırken ara ara hareket ediyor tabi her bebek bir değil az hareket ediyor diye endişelenme normali günde en az 10kez hissetmek gerekir fazlası bebişin keyfine bağlı 😊
Kv- Ozgeszmn 25+3 çok hareketli değil en belirgin gece yatarken hissetmiyorum bugun içerisinde bazen Dr 28 kadar normal dedi
1_minik Ozgeszmn benim minnoşum gece uyuyunca yada uyandığımda işte sahura filan o zamanlar bi de gündüz kahvaltıdan 2-3 saat sonra gibi oynuyor pozisyon değişiyor sonra hissetmiyorum valla … gün içinde oynadı mı ona bakıyorum bi…
Lulemom Evdeysem eğer ve çok hareketli değilsem gün içinde baya hareket ediyor. Ama hareket halindeysem etmiyor. Mesela bugün hareket halindeyim uyandığımdan beri ve 3-4 kez ben burdayım dicek kadar hareket etti. Normal zamandaki gibi güçlü değil
Seyda652 Bende burda bekleyeyim 😂 ama doktoruma sordugumda genelde aksam yemeginden sonra daha cok hareketlenme olur demişti ve öylede oluyo
Kardln1 Uzandığımda oturduğumda bide yemekten sonra çok hareketli oluyor. bide ben onunla konuşunca sanki tepki veriyor o zaman da hareket ediyor 😄 ama bazen zayıf bazen çok güçlü oluyo hareketleri 😇🌸