Mbetul ecemiko malesef boyunu sormayı biz unuttuk doktorda söylemedi ama iki hafta önce gittiğimizde 45 cm demişti 🙊
Selinnn123 ecemiko bugün gittim bende 35+6 haftalık 2400 ilk zaman çok taktım ama artık takmıyorum kilosunu Allaha şükür sağlıklı kilo Alması içinde kaşar peynir süt ceviz muz çok yedim isede yaradı
mom6565 ecemiko benim 37 +günlükken 4 kg dediler buda sıkıntı benim için fazla takılma önemli olan sağlıklı olmasi
Anne321 ecemiko 37+0 da dogum yaptim 2500 lg dediler 2390 doğdu bence kilosu iyi canim Sağlıklı olsun yeter
34_21_23 ecemiko benimki de 2850 ye 1 hafta ileride dedi 🙄 bu doktorlarda ki fikir ayrılığı beni deli ediyor
Gul25 ecemiko bende 36+4 de gittim doktor kontrolune iki gun once 2600gr iyi dedi doktor sizinki neden oyle dedi anlamadim bence gayet iyi saglikli olsunlar kilo zaten alinir dogumdan sonrada
ecemiko Gul25 haklısınız doktor gelişim geriliği demeyelim ama 3 gün geride dedi üzüldüm açıkçası. Teşekkür ederim 💕
aslannaz21 ecemiko kilosu iyi bence canm muz kasar peyniri sut ceviz bol bol ye benim 34+1de 2600dü ben gebelik sekerinden dolayi diyet yapiyorm 10 haftadir diyet yqpiyorm her seyi duzenli yedigim icin yediklerim yaramis doktor oyle dedi
ecemiko aslannaz21 Ramazan döneminde çok bir şey yemedim büyük ihtimalle onunla da alakalı olabilir. Artık düşünmemeye çalışıyorum, ben üzüldükçe bebeğim kıpırdamıyor 😢
Lalihhhh ecemiko zayıf değil ki niye öyle birşey demiş 36+0 da 2.560 gramdi benjm de bebeğim ama minyon bir bebek sıkıntı olmayacağını söyledi banan da sizinki gayet iyi haftasına göre
ecemiko tazeaane haftaya tekrar kontrolümüz var bakalım bu sefer ne diyecek 😌 uygulamadan da takip ediyorum normal görünüyor ama 🙄