Selino Anneler merhaba, bu haftalarda nasil besleniyorsunuz? Bazen icimde kara bir delik var gibi asla doymuyorum. Bazen de oglenleri yogurt soda vs gecistiriyorum. Sizler neler yapiyorsunuz? 31+3 teyim
Sbhtzmn Selino aynıyım ben beslenmemde degisiklik yok 2 ögün yiyorum meyve çerez tatlı süt fln aralarda ☺️
enisenalbant Selino yemek yiyorum yedikçe sırtım ağrıyor ama karnım aç böyle saçma bir şeyin içinde sürükleniyorum sonra mide yanmam ben burdayım diyor resmen ağırlaştığımı artık bu haftada da anladım yere eğilmek eziyet gibi geliyor 🙈 sabahları canım bir şey İstemiyor zar zor hafif kahvaltı yapmaya çalışıyorum yumurtadan kusucam artık🥺
Leylaalin Selino Normal yiyorum fazla kaçırsam hemen şişkinlik oluyor rahat nefes alamıyorum sabah öğlen akşam ve ara öğün yapmam lazim 2 veya 1 kere yoksa elim ayağım titriyor bi yere düşecek gibi oluyorum o duruma gelirsem ne yendiğimi bilmiyorum onun icin öğünlerimi düzenli yiyorum öğün fazla miktar az şeklin de
Mom080 Selino valla bilmiyorum ama geçen hafta donmemisti zaten ayakları sağ boşluğumda donmedi herhalde dönse anlarmiyim onuda bilmiyorum gerçi 😬
Glbnpk rukiyeeefeee Hafissee Leylaalin Mom080 Selino Hareketleri nasıl acaba bebeklerinizin? Benimki çok hareketli canımı yakıyor. Tedirgin oluyorum. 🥲
Hafissee Selino sabah yumurta yiyorum süt içip ceviz yiyorum öglende dünden kalan yemek varsa onu yiyorum yoksa yogurt yiyorum iki saat sonra meyve yiyorum aksam da hafif şeyler yiyorum aksam sıkışıyorum niyeyse
rukiyeeefeee Selino 32+34 üz valla bende yok o iştah hiç yemek yiyesim gelmiyo sadece meyve yemek istiyorum ağır yağlı yemekleri hiç yemek istiyo canım
rukiyeeefeee Glbnpk yok benim ki aksine çok sakin dün doktor da sordu hareketleri nasıl diye dedim çok sakin hocam en baştan beri böyle dedi günde 10 defa hareket ediyorsa sıkıntı yoktur dedi valla hiç saymadım dedim çöktü zaman yattığımda hareket ediyo dedim sonra usg ye baktı gelişimi kilosu güzel dedi öylelikle geldik bakalım
Mom080 Glbnpk gece 11 de kudurmaya başlıyor gün içinde bu kadar hareketli olmuyor jetlag bir kızım olacak diye korkuyorum. Ama normalde de çok hareketli 17. Haftadan beri net hissediyorum
Glbnpk rukiyeeefeee bizde de bir sorun gözükmüyor ama benim canım yanıyor bazen. Normal mi bilemiyorum korkuyorum. Aşırı sert vuruyor.
Glbnpk Hafissee benim De aynı. Dün gece öyle kötü vuruyordu ki bağırdım eşim uyandı. Cinsiyeti ne sizinkinin?
Hafissee Glbnpk bagırmıyorummda ne bilim değişik hem hoşuma gidiyo hissetmek hem canım yanıyo Duru kızım olucak inşallh 🤍
Glbnpk Hafissee sağlıkla gelsin inşallah 🥰 bence de hareketli olması güzel ama ilk gebelik olunca tecrübesizim bir sıkıntısı mı var neden durmuyor yerinde diye düşünüyorum. 🥲