Bmom Busra030409 35 ten beri nst ye giriyorum ama en son pazartesi günü 3 defa çıktı sadece oda 80 e kadar çok yüksek istenen şey degildi yani
Busra030409 Sofiyamagamedova kızlar daha erken gelir diyolar bide hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah prenses 👑😇
Busra030409 Bmom ben de kaç kere çatı muayenesi oldum doğumu tetikler dedi dedi ama tık yok hayırlısı hakkımızda 😅
Sofiyamagamedova Busra030409 insallah kuzum senin bebende hayirlisiyla salikli olsun kotu insanlar kotu niyetle karsilasmasin hic bir zaman 🎀🎀
nurdane3504 Busra030409 bende İzmir’deyim canım 31 haftalığım ama dışarı çıkıp yürüyorum kimse bişey de demedi henüz özellikle iftardan sonra da çıkmaya çalıştım her gün bence sizin tam zamanı çıkmanız lazım plates topu ile de hareket yapabilirsiniz
Busra030409 nurdane3504 iftardan sonra çıkamasam da öncesinde market bahanesiyle çıkıp yürümeye çalışıyorum pilates topum yok malesef :)
nurdane3504 Busra030409 benimde yok şu anlik ama almayı düşünüyorum bakalım normal doğum için yardımcı oluyor diyorlar 🙂 hareketlere de başlamak lazım mis 35den sonra