Zhra_cil BRUTAL-BETTY https://instagram.com/ozguryastik?igshid=1fjxp5nxs5wiz canım burdan yaptırcam ilk kuzenim yaptırmıştı burdan cok güzel ve yumuşacık 10 lu cıkış seti 170 tl battaniyesi de var
mucizeannesi1 BRUTAL-BETTY minikonsept sayfasında10 lu nakiisli hastane cikis yaptırdım inşallah 2 ay sonra kullanır kizim sağlıkla 😍
Dilan2912 Ahsengmz12 yastık ve 10 parça hastane çıkışı kapıda ödeme kargo dahil hepsi 335₺ Aysenatasrm sayfasından yaptırdım
BRUTAL-BETTY Dilan2912 335 mı ooo baya pahalı yaptır mısınız ben fiyat araştırması yapıyorum da genel olarak 180 220 arasi
Sedanindenizi BRUTAL-BETTY Bem butik bebecik sayfasinda yaptirdim. Henuz bebegim dogmadi ama cok begendim kumaşi ve baskisi kaliteli. Sivi deterjanla 30 derecede yikadim solma vs yok tavsiye ederim.
nurdane3504 BRUTAL-BETTY uniqondan yaptırdım 5li olarak yıkadım ütüledim de bı sıkıntı olmadı 🤗 çok da güzel yumuşak geldi jakarlı yaptırdım ben
Seymabekir BRUTAL-BETTY ben buradan yaptırıyorum arkadaşlarımın tavsiyesi ile benim ki henüz gelmedi ama çok yakın arkadaşım aldı cok memnun. Bayan da ilgili tavsiye ederim 🥰