ogrencianne35 Ozge5500 küçük boy valiz aldım ben kızıma 1 tane 10lu hastane çıkışı koydum 2 tane 3 lü takım koydum 25 tane bez koydum iste zibini ağız silme mendili pişik kremi 3 tane çorap wee nin cam olan alıştırma biberonunu aldım ama hiç açmadım kullanmazsam ecz geri vericem yani en azından bulunsun diye aldım onu da ıslak mendil kendime havlu emzirme sütyeni bi tane büyük hamile kulodu aldım valide koydum sezeryan olursa usutmiyim diye aldım onu da 3 tane çorap koydum gecelik pijama takımı depend dis fırçası macun roll-on terlik göğüs pedi aldım lansinoh. lanolin göğüs ucu kremi bugün de korse alacağım ecz den
Alle_ Ozge5500 ay ütüler falan hersey yapıldıda bir kaç eksigim var onuda insallah kapanmadan sonra acılırsa magazalar halledicem canta hazırlamak cok kolay ikinci gebelik olunca🤣
N_A_Z_L_I_M Ozge5500 Çantamız Herşeyimiz hazır çok şükür 🥰Bekliyoruz oğluşumuzu artık 35+2 olduk💙 Doğum 14 haziran görünüyor ama ne zaman gelir bilinmez 🤩
cemreninannesi67 Ozge5500 36 haftalığım ama her an gelebilir kuzum… 5′li 2 takım hastane çıkışı 1 tane tulum 2 penye battaniye 1 tane nohut battaniye müslün bez ağız mendili takımların içinde çorap ve iç zıbınlarıda var 15 tane bez alt temizleme pamuğu ( ıslak mendil aldım ama kullanmıycam bebeğime ) 2 tane alt açma örtüsü emzik biberon göğüs pompası kendim için iki takım gecelik ve sabahlık iki tane iç çamaşırı sütyen depend göğüs pedi göğüs ucu kremi ((kızım için bandana kendime taç ) hastane çıkışında giymek için eşofman ve tişört terlik çorap bide sezeryan olucağım için nescafe ve kupa ufak tefek makyaj malzemesi şarj aleti çöp poşeti peçete birde yastık kılıfı benim valizimde bunlar var 😍 hepsi kilitli poşete koydum orta boy valize
Mervuras26 ogrencianne35 merhaba 🙋♀️ Benimde çantam hazır ama. Bir şey danışmak istiyorum ilk doğumum belki sizin Dr öyledir ☺️ Tulumlar ayaklı ya ben çorap koymadım o yüzden ama giydiriliyor mu ki?
balkiz12 ogrencianne35 bende senin gibi wee biberon aldım öylece çantaya koydum ama lazım olursa onun sıcak suda kaynaması gerekiyormuş sonuçta fabrikadan çıkıyo arkadaşım demişti bence kaynatıp kullanın kullanırken kullanırsanız
Ozge5500 Sinemer3n valla gören ole sanacak orta boy valiz ama baya buyuk geldi gözüme 😂 ama bi tek onu alcm o yuzden iyi oldu diorm bi yandan 🙈
Aysecelik17 Benim doğumumda haziranın 8 di dedi doktorum , kıyafetlerini tamamladım ama çantamı hazırlamadım daha , kişisel bakım eşyaları kaldı tek , keşke bu zamana kadar alıp hazırlasaymışım çok zorlanıyorum şimdi 😏😞
EbrarBostanci-81 Bende bebeğin eşyalarını bebek çantasına koydum kendime de minik bi valiz hazırladım lohusa setim bile bu sabah geldi 😂36+2 yim acele etmedim hiç terlik ve emzirme sütyeni eksik kaldı 🙈 sizce sütyen mi daha kullanışlı yoksa emzirme atletide lazım mı?
Aysecelik17 Emzirme sütyeni bence , benim ikinci bebeğim ilkinde emzirme atleti almıştım çok gereksiz geldi EbrarBostanci-81
cemreninannesi67 EbrarBostanci-81 ilk hamileliğimde ikisini de aldım fakat ben normalde de atlet giyen biri değilim yazın olucağı için hiç giyilmiyor sütyen daha mantıklı bence ama ben sütyeni penye değil kaplı olanları tercih ettim
tazeaane EbrarBostanci-81 canım bende Emzirme südyeni aldım. Herkes atletin bir işe yaramadığını söylemişti.
Ozge5500 EbrarBostanci-81 atlet da iyi geldi bnada sutyen üstü ne atlet giyiyorz aslinsa bnde tek sutyen aldim ama bilmiorm dogru mu yptm
EbrarBostanci-81 Aysecelik17 ben evde sütyen kullanmıyorum acaba destekli miydi kullandığın atlet onlar nasıl oluyor ki?
Aysecelik17 EbrarBostanci-81 desteksiz sütyen kullandım ben , gögüslerim biraz büyük oldugu için normalde de destekli kullanmıyorum zaten , ama atlet çok gereksiz normal etlet bile kullanılabilir
EbrarBostanci-81 cemreninannesi67 bende tam tersi evde bile olsam atlete alıştım sütyeni bi dışarı çıkarken kullanıyorum sütyeni de dediğiniz gibi destekli almayı düşünüyorum ama atletde eğer destekliyse ikisini aynı anda takmama gerek olur mu ki? Memnun kaldığınız bir marka var mı?