Ela20 Susamtanem2 Soyisimde A harfi olursa isim ve soyisim ikiside etkili. 2 den fazla A harfi olması sağlık açısından olumsuz etki ediyor.
tunanehriii Ela20 isimlerle ilgileniyorum dediğiniz için sormak istedim kusura bakmayın lütfen 🙏 CAN ismi hakkında ne düşünürsünüz soy ismimiz de A harfi yok
Gunes_han Ela20 Aaa ilk kez duydum bende A harfi isimde şanstır ne kadar çok olursa iyi diye biliyordum 😬
Ela20 tunanehriii rica ederim C harfi 3. Çakra A harfi 1. Çakra N harfi 5. Çakra her biri ayrı biri şeyi destekliyor. Toplamda 9 çakra var soy isimden alacağı farklı çakralar varsa b,k,t / d,m,v / f,o,ö/ g,p,y / h,Z/ i,ı,r gibi iyi olur.
Aslankuran Ela20 bu konuda bilgilisiniz okudum ben ama cok anlayamadim mert haris ismi nasil kotu etkilenir mi soyisim kuran
Ela20 Gamzetas Atlas ismi çok güzel ama toplamda 4 a harfi oluyor 2 den fazla A harfi olması durumunda kan değerleri ile ilgili sıkıntılar ileriki yaşamında olabilir deniliyor.
PoPe Ela20 merhaba soy isimde bir tane a var aşağıdaki hangi isim daha iyi olur asya ada ela buse sahra afra
Fatma_kurt Bulutsuhis Aras ismini çok istemiştim ama eşim koymama izin vermiyor ve ben bu isme bayılıyorum bence iki isimli olursa Aras Ege güzel
Ela20 Gamzetas detaylı bakmak lazım tüm çakralarına hangilerinden destek alıyor hangilerinden almıyor gerçekten bu isimleri sevdiyseniz koymayı düşünüyorsanız isterseniz soyisimde yazın ben bakayım. Birde onun haricinde Ali isminde hiç tanıdığınız var mı bilmiyorum fakat biraz hareketli yaramaz oluyorlar.
Ela20 Aslankuran ben müsait olunca mert Haris Kuran olarak isim numerolojisine bakayım sonucu yazarım
Ela20 Aslankuran karışmak için söylemiyorum sakın yanlış anlamayın Haris isminin anlamına baktınız mı? Anlam olarak içinize sindi mi? İsmin anlamı da çok çok önemli kişiliğine etki ediyor. Mert ismi hem çok güzel çok kibar hoş hemde anlam olarak çok güzel Allah in izniyle inşallah mert bir delikanlı olur. Fakat Haris anlam olarak doymak bilmeyen bir şeyi çok isteyen aç gözlü manasında tam karar vermediyseniz kesin bu isim olmalı demiyorsaniz başka bir isim düşünebilirsiniz mert gibi anlamı kendi güzel olan
Ela20 Aslankuran merhaba mert Haris isminin numerolojisini yaptım fotoğraf atabilirsem sizde daha iyi anlarsınız fotoğraf nasıl atılıyor bilmiyorum siz biliyor musunuz?