Melike Askiletotomsu Forum kuralları gereği kırıcı yorumlar yasaktır. Lütfen annelerimizi düşünerek ve üslubunuza dikkat ederek yorum yapınız. Keyifli Forumlar 🌸
Asil_Egem Bulutsuhis ben Asil Ege koyacam Allah kısmet ederse sizde düşünebilirsiniz iki isimde var çünkü aklınızda sanırım🥰🥰🥰
Ela20 Susamtanem2 isim numerolojisi ile ilgileniyorum birkaç yıldır çakralar ile ilgili. Her bir harfin bir titreşimi var bu titreşimler sağlığımızı kariyerimizi evliliğimizi eğitim hayatımızı insan iş ilişkilerimizi etkiliyor. O nedenle.
Mirella Bulutsuhis bizim bebeğinde doğmasına az kaldı halen ismi belli değil bizde aynı isimleri düşündük görünce yazmak istedim. Karar verdiniz mi ?
Susamtanem2 Ela20 anladım benimde esiminde Adı ve soyadimizda a harfi var kızımıza bilmeden e li koyduk o yüzde. Oğlumuz içinde e harfi düşündük
Durubatu Ela20 merhaba kızımın adı duru oğlumun adını Göktuğ düşünüyoruz soyadimizda sesli harf olarak i harfi var sadece yorumlarmısınız rica etsem💙
Ela20 Susamtanem2 Soyisimde A harfi olursa isim ve soyisim ikiside etkili. 2 den fazla A harfi olması sağlık açısından olumsuz etki ediyor.