Aleyna_kpln 77Ozge77 evet bende oyle biliyorum alttan muayne kamera ile cati muaynesi parmakla bakiliyor ikisinide yasadimm
Aleyna_kpln ebrarecem benim ikinci gebeligim 36+1suan bir hafta once doktora sordum acilma varmi yokmu bakcakmisiniz doye dogum baslayinca dedi suan gerek yok dedi
Yamimoms Askiletotomsu belki doktor erken doğum vs olduğunu düşünerek bakmak istemiştir . Sonuçta doktor hepimizden daha bilgili.
Merve2Asel annelinkoo bana ilk kızımda catı muayenesi yapmadılar ama zaten dogum olana kadar okadar çok kişi baktı ki o an da yapacak bsey yok 🙈
Merve2Asel annelinkoo acısı değil korkup bağırmıştım ama sen sonunu düşün ona odaklan rabbim o yolda kimseyi eylemesin hepsi geliyor geçiyor sağlıkla gelsinler yeter ki onu gördüğün an zaten hayat yeni başlıyor 🥰
annelinkoo Merve2Asel elbette öyle tabii Allah miniklerimizi sağ salim almayı nasib ettikten sonra tüm acısı önemsiz geliyo ona odaklanıyım ben doğru 😍😇
Gizem19 Kızlar doktor 39.haftada kontrol için gelince direkt doğumhaneye çık orada nst var buraya gelme dedi ama neden böyle birşey dedi hiç sancım flan da çıkmadı başına gelen var mi
annelinkoo Gizem19 ben daha o haftaya gelmedim hiç bilemiyorum 🙁 39+ da mısın suni sancı felan weririm gibi bişi dedi mi dr