ebrarecem annelinkoo çatı muayeside alttan yapılıyor aynı şekilde farkını soruyorsan normal doğum yapmaya uygun mu diye bakılıyor çatın uygunsa normal yapabilirsin değilse yapamazsın gibi.
annelinkoo ebrarecem yani rahime açılma war mı diye baktıgında cok canım yandı ama sadece kendimi istemsiz kastıgım icin.. çatıda daha ileri gitmiyor değil mi?
Yaprakdokumusever annelinkoo Daha bugün oldum benim doktorum da bu dedi? Herkesin çatısına da böyle bakılıyor. Sizinki farklı ne yapıcakmış merak ettim
annelinkoo Yaprakdokumusever bana 35 te sancı cıktıgı icin baktı zaten açılma yokmuş kendi dr um bu değil. Sordugumda da farklı o dedi. 🤷🏼♀️
ebrarecem annelinkoo hayır aynı şey aslında çatı için baktığında da öyle bakıcak baktığında anlarsın ileri gitmiyor yani. Kendini ne kadar kasarsan o kadar canın acıyor. Niye farklı dedi onu pek anlamadım aynı şekilde yapılıyor elle alttan yapılan muayene çatı diye geçer.
Yaprakdokumusever annelinkoo fark ne yani onu anlayamadım keşke sorsaydınız bizim çatı muayenemiz bu şekildeydi
annelinkoo Yaprakdokumusever ay bilmediğim için diretemedim de kendi dr um şehir dısında 🤦🏼♀️ Yarın bir gideyim de inşl tekrar yapmaz bana onu 🙄
annelinkoo Mervuras26 ☹️Merhabalar geçen hafta açılma war mı diye baktıgında o kadar kastım ki kendimi umarım yine öyle olmaz 36+2 yim normal düşünüyorum inşl çok teşekkürler 🥰🙏🏻
Yamimoms annelinkoo kasmayın sakin olun şöyle düşünün cinsellik esnasında sağlıklı bireylerde acıma olmaz çünkü rabbim kusursuz tasarlamış herşeyi👍
annelinkoo Yamimoms malesef ben o konuda da cok kasarım kendimi o yüzden muayenede hep sıkıntı çekiyorum ☹️
Askiletotomsu annelinkoo onun da sancısı vardı o gün . Koş hastaneye ne duruyorsun dedim Nts gir filan . Gitti Doktor sanciyi yüksek görünce çatı muyaneesi de yapmış . Yapması normal bilemedim ? Yapmalimiydi sahi sancı var diye ?
annelinkoo Askiletotomsu ewet ama cok erken bi hafta catı muayenesi aksine hızlandırmaz mı yahu. Bende sancı yoktu ama nstde doğum sancısı gibi cıkıyor erken gelebilir alttan bakıcam dedi we bunu dediğinde ben 35+1 dim
77Ozge77 annelinkoo Bana doktorum aynı demişti açıklığıma baktı bu çatı muayenesi dedi parmağına jel sürüp bakmıştı